Adelina Pestrițu este o adevărată sursă de inspirație pentru fanii ei.

Adelina Pestrițu se numără printre cele mai urmărite influencere de la noi din țară. Până acum, Adelina a reușit să își construiască o imagine puternică în jurul numelui său. Vedeta face bani frumoși din Instagram și nu este de mirare că este foarte activă pe tot ceea ce înseamnă rețele sociale.

Adelina Pestrițu este printre primele nume care vin în mintea oricui se gândește la online. Soția lui Virgil Steblea este un influencer în adevăratul sens al cuvântului. Pe lângă milioanele de oameni care îi urmăresc activitatea zi de zi, vedeta este un etalon și în ceea ce privește munca din spatele fiecărei postări.

Adelina a primit un premiu răvnit de multă lume din online, semn că ceea ce face este apreciat la nivel internațional. În prezent, bruneta are o comunitate unică și simte că poate vorbi orice cu prietenii ei virtuali. Reciproca este și ea valabilă și nu de puține ori internauții i-au cerut sfaturi vedetei.

Așa fani să tot ai! Ce cadou a primit Adelina Pestrițu din partea unei urmăritoare. „Sunt onorată, la propriu”
Instagram

Adelina Pestrițu, încrustată în 15.000 de cristale

Pe lângă întrebările legate de modă și makeup, unii fani îi datorează Adelinei începuturile lor în lumea business. Este și cazul unei urmăritoare care a ținut să-i mulțumească vedetei. Se pare că Adelina Pestrițu este responsabilă, indirect, de faptul că fana ei și-a deschis un business axat pe crearea de tablouri din cristale. Drept mulțumire, aceasta i-a oferit brunetei un tablou la care a muncit ore în șir, încă din luna februarie.

„Zilele trecute, mi-a scris o fată foarte frumoasă din Moldova. Ușor timidă, mi-a spus că are un cadou pentru mine la care lucrează din luna februarie, câte 8-10 ore pe zi. Mi-a captat atenția din prima clipă. M-a făcut să mă simt măgulită că există cineva în lumea asta care și-a rezervat atât de mult timp, doar pentru mine.

M-a rugat să accept acest tablou care a fost decorat chiar de către ea și pentru care a depus atât de mult efort. Tabloul este superb și, cu siguranță, îi voi găsi un loc potrivit, în casă. Îți mulțumesc că dintre atâția oameni m-ai ales pe mine. Chiar dacă ai spus că ești „onorată că-l primesc”, țin să reformulăm puțin această frază. „EU sunt onorată să știu că am trecut prin mâinile tale, la propriu”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.