Influencerul vedetelor mereu le răspunde celor mai mari curiozități ale fanilor. Iată ce produs de make-up folosește Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu este una dintre vedetele cu cel mai mare număr de urmăritori pe Instagram. Vedeta are mereu grijă de fanii ei și îi ține la curent cu fiecare eveniment important. Le răspunde întrebărilor pe care le au și acordă mult timp contului ei de Instagram. 

Recent, una dintre fane a fost curioasă de iluminatorul pe care vedeta îl folosește. Imediat ce a primi întrebarea, a postat pe contul ei produsul pe care îl folosește pentru un make-up de revistă.

Adelina Pestrițu folosește un iluminator pe care orice femeie și-l poate permite

Produsul de make-up este de la firma de cosmetice și produse de înfrumusețare Cupio. Costă nici mai mult nici mai puțin de 55 ron. Cel puțin odată în viață, orice femeie și-l poate permite.

colaj substantial

Adelina Pestrițu, prinsă între viața de familie și cea profesională

social media

Este unul dintre cele mai cunsocute modele și fostă prezentatoare de televiziune din țara noastră. Se bucură de un succes culminant și privind din exterior, pare că are o viață la care mulți doar visează.

Deși poate părea ușor să postezi pe social media și ai multe proiecte în derulare, timpul este dușmanul numărul unu al vedetei.

,,Trebuie să am timp pentru mine pentru că nu am încotro, dar timpul e dușmanul nostru, cum se întâmplă în fiecare meserie. Aș vrea să am mai mult timp și pentru familie, și pentru mine, și pentru comunitatea mea, dar fac atât cât pot!”, a mărturisit Adelina Pestrițu, potrivit informațiilor apărute în presă.

Orele de somn lipsesc cu desăvârșire din viața brunetei. Abia își împarte timpul așa cum poate, iar somnul rămâne cel mai îndepărtat gând al vedetei.

social media

,,În momentul de față îmi lipsește somnul! Mi-e foarte somn tot timpul! Mă trezesc la 6.30 în fiecare dimineață, iar seara, de obicei, mă pun în pat pe la 22.30-23.00, ca să pot să fac față programului. Acum am depășit ora de somn, așa că o să fug la somn!”, a mai adăugat vedeta.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!