Bie Adam și-a ținut viața privată departe de ochii curioșilor.

Bie Adam este una dintre primele vloggerițe de la noi din țară. Craioveanca s-a apucat de Youtube pe vremea când mulți colegi de-ai ei nici nu știau prea bine ce înseamnă asta. Acum, după ani și ani de muncă și postat în continuu, Bie a ajuns să fie una dintre cele mai cunoscute prezențe din online. 

Bie Adam este prezentă în lumina reflectoarelor de ani buni. Tot de atunci, aceasta muncește constant pentru a-și contura o imagine de vlogger profesionist. Și a reușit. După mai bine de 7 ani, vloggerița a ajuns la un milion de abonați, iar asta nu a fost singura ei reușită. Pentru Bie au urmat alte proiecte de succes, iar mai nou, „America Express”.

Dacă despre partea profesională a vorbit mereu fără rețineri, nu același lucru îl poate spune și despre partea personală. Vedeta nu a vrut niciodată să vină în fața fanilor cu detalii intime. Însă, atunci când nu o face ea, altcineva dă din casă.

Spre surprinderea tuturor, Bie Adam și Cucu au format un cuplu, însă nu multă lume știe acest detaliu. Totul se întâmpla pe vremea când concurenta de la „America Express” avea 19 ani. Bie era sosită de curând la Capitală și se învârtea în lumea vloggurilor. La început, ea și cu membrul de la Noaptea Târziu au fost prieteni. Abia, au decis să încerce ceva mai mult.

Artistul celebru cu care s-a iubit Bie Adam, concurenta „America Express”. „Ne-am mutat împreună după șase luni”.
Social Media

Bie Adam și Cucu au rămas foarte buni prieteni

Din păcate, atunci când au ales să fie iubiți, au ajuns la concluzia că nu rezonează mai deloc. S-au despărțit în condiții amiabile și au rămas prieteni foarte buni. Și nu, nu au spus asta ca pe un clișeu. Cei doi chiar s-au ajutat foarte mult după ce s-au despărțit și au păstrat legătura până în prezent.

Ba chiar, la un moment dat, la șase luni după despărțire, Bie Adam își căuta coleg de apartament și s-a mutat cu Cucu.

„Eu aveam 22, ea avea 19, cred. Ne-am combinat, ne-am dat seama că nu merge și că ar fi mai bine să mergem pe drumuri separate când vine vorba de relație, dar prieteni am rămas și am colaborat pe partea asta de vloggosferă.

Și noi ne-am mutat la vreo șase luni după ce ne-am despărțit, ea trebuia să se mute la București și își căuta încă un om cu care să stea într-o casă, pentru că era o casă mai mare, și mi-a zis mie dacă vreau. Ne-am dat seama că dacă se încheie un capitol în viața unui cuplu… clar trebuie să știi să pui punct. Și la noi n-a fost cu punct și virgulă, a fost punct”, a spus Cucu pentru cancan.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.