Ariana Grande le răspunde celor care o numesc ,,divă”

Ariana Grande sursă foto: Alfredo Flores
Ariana Grande sursă foto: Alfredo Flores

Ariana Grande nu se teme să își spună opiniile și să taxeze comportamentele  care nu sunt adecvate. Cu toate acestea, pentru că ales să atragă atenția asupra a ceea ce este greșit, Grande este adesea numită „diva”.

În timp celui mai recent interviu cu Zane Lowe de la Apple Music, câștigătoarea Grammy a adus în discuție faptul că a fost numit „diva” și a întrebat de ce sunt bărbații tratați diferit pentru același comportament.

„Am încetat să mai fac interviuri pentru o perioadă foarte lungă pentru că am simțit de fiecare dată că voi ajunge într-o poziție în care cineva ar încerca să spună ceva pentru clickbait sau să-mi răsucească cuvintele sau bla, bla, bla, m-aș apăra. Și atunci, oameni ar spune, „Oh, este o diva”. Și am fost ceva de genul: „Acest lucru nu are niciun sens,” a mărturisit Ariana Grande.

Artista a vorbit și despre cum dacă a avut ceva de spus în privința carierei ei s-a transformat într-un lucru negativ,  în timp ce în cazul bărbaților nu se întâmplă așa. Ea a mai adăugat că dacă bărbații își exprimă părerile sau se apără sau atragă atenția asupra unui comportament greșit sau își dau cu părerea despre ceva, sunt „strălucitori” și sunt „genii”, dar că același lucru nu se întâmplă și în cazul femeilor.

,,Sper că putem lucra la remedierea acestui lucru”

Artista a mai adăugat: ,,M-am săturat să văd femeile tăcute”.

Ariana Grande a vorbit și despre un viitor album

În cadrul aceluiași interviu, Ariana Grande a vorbit despre noua melodie lansată cu Justin Bieber. Despre viitoarea colaborare cu Doja Cat și a adăugat că nu va lansa un album prea curând.

Pe 8 mai, Grande și Bieber au lansat „Stuck With U” după ce și-au surprins fanii cu veștile colaborării. Grande i-a spus lui Lowe că speră ca melodia să îi poată face pe oameni să se simtă mai puțin singuri. Și a adăugat că poate  vor dona și pentru First Responders Children’s Fund.

 

Ariana Grande este o cântăreață, actriță și compozitoare. În acest moment se numără printre cele mai influente artiste la nivel mondial. De asemenea, artista a câștigat numeroase premii, iar albumele sale au fost certificate cu platină sau gold, de cei de la RIAA.

Artista este și o persoană extrem de influentă pe rețelele de socializare, o feministă și o susținătoare pentru drepturile LGBT.

Lasă un răspuns

Ce a făcut Dani Oțil în văzul lumii? Videoclipul a ajuns viral

Bogdan Mocanu a spus adevărul despre despărțirea de Andra. „Hai acasă!