Reclamă
Reclamă

Ziua Recunoștinței este o sărbătoare Americană, în care familiile se adună și se bucură de timpul petrecut împreună. După cum spune chiar numele, este o zi în care totul este despre recunoștință, iubire și familie.

Ariana Grande a ales anul acesta să sărbătorească această zi alături de părinții săi, Joan Grande și Edward Butera. În decursul zilei, ea a postat mai multe fotografii și povești în care vedeta era alături de familia sa, iar fericirea ei a fost de-a dreptul copleșitoare.

Acest eveniment este foarte important pentru Ariana, deoarece este prima Zi a Recunoștinței pe care o petrece alături de părinții săi în ultimii 18 ani.

Artista nu a avut o viață de familie prea fericită. Părinții săi au divorțat pe când ea era doar un copil, iar acest lucru a afectat-o foarte tare pe parcursul vieții sale. Ea a simțit mereu că lipsește ceva din viața ei, iar singura ei dorință a fost să poată să aibă o familie normală.

Reclamă

De asemenea, Ariana a dezvăluit de-a lungul anilor că nu are o relație prea bună cu tatăl său. Ea a fost suficient de matură încât să treacă peste aceste certuri, iar într-un final a acceptat că înainte de toate, el este tatăl ei.

„A trebuit să accept că este în regulă să nu te înțelegi cu cineva și totuși să poți să îi iubești”. Spunea artista în anul 2014, atunci când a discutat despre acest subiect în cadrul unui interviu.

Toți fanii ei s-au bucurat să o vadă fericită, mai ales că pare că Ariana și-a găsit pacea alături de familia sa, iar într-un final, visele i s-au îndeplinit.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro