Ce a răspuns Alex Bogdan când a fost întrebat dacă ar mai repeta experiența de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Actorul Alex Bogdan face parte dintre concurenții nou eliminați din reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Într-un interviu pe care l-a acordat unei publicații, acesta dezvălui dacă ar mai participa, sau nu, în cadrul acestei emisiuni.

CITEȘTE ȘI – Cu ce probleme s-a confruntat Alex Bogdan în timpul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Am avut..”

Ei bine, întrebat dacă ar mai repeta experiența, răspunsul acestuia a fost unul vehement. Alex Bogdan nu ar mai spune „da” în eventualitatea în care producătorii și l-ar dori în show într-o viitoare ediție. Este de părere că nu este tipologia perfectă pentru o astfel de emisiune, iar o asemenea experiență trebuie trăită o dată în viață.

Alex Bogdan: „Trec într-o altă etapă în viața mea și încerc să mă focusez pe lucrurile care mă definesc”

Sursa: Social media

„Sincer, nu. A fost cu adevărat interesantă experiența, dar este once in a lifetime. Nu cred că sunt material bun pentru reality show-uri. Sunt o fire neconflictuală, pe chill, pe pace, destul de boring aș zice eu.

Nu fac imitații la fiecare 5 minute, deși probabil mulți la asta se așteptau. Cred că trec într-o altă etapă în viața mea și încerc să mă focusez pe lucrurile care mă definesc.” a declarat actorul într-un interviu acordat pentru ciao.ro

În cadrul aceluiași interviu, Alex Bogdan a fost întrebat cine ar trebui să câștige în opinia sa, iar răspunsul său nu a întârziat să apară.

Acesta este de părere că ar trebui să plece acasă cu trofeul nimeni alta decât Anisia. În opinia actorului, Anisia are toate calitățile pentru a primi trofeul de „Regina Junglei” la finalul reality show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

„Pentru felul în care a jucat concursul ăsta, pentru umorul și integritatea de care dă dovadă, Anisia ar trebui, fără doar și poate să câștige. Reprezintă tot ce este mai nobil și frumos în om și merită titlul de Regina Junglei!” a mărturisit Alex Bogdan pentru sursa citată anterior

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.