Ai posibilitatea de a seta totul. Poți alege  fontul, culoare și mărimea lui, culoarea background-ului. Toate setările  pot fi accesate numai dacă apeși click dreapta.

Aplicații gratuite de scris super ușor de folosit Există câteva variante de-a scrie de pe dispozitive. Poți găsi câteva aplicații pe Magazinul de la Windows. JustWrite, Write, Simply.Write și Poe. Patru aplicații de scris care nu te obosesc și nu oferă funcții de care chiar nu ai nevoie.

Aplicații de scris super ușor de folosit

  1. JustWrite: poate cea mai simplă și simplistă aplicație de scris. Ai un plan extins pe un fond de gri cu un scris alb. Nu trebuie să setezi nimic, nu ai nimic de adăugat sau de îmbunătățit. Tot ce ai de făcut este să scrii și atât. Singura funcție oferită este numărul de caractere cu spații și cuvinte pe care le-ai scris. Singurul inconvenient este că nu oferă posibilitatea de a salva textele ca documente. Ai la dispoziție doar posibilitatea de a-ți trimite creațiile pe mail sau pe alte aplicații.
  2. Write și Simply.Writ. Write este o aplicație la fel de simplu de utilizat ca JustWrite. Există avantajul de a salva și deschide documente txt. Spre deosebire de aplicația precedentă nu oferă posibilitatea de a opta pentru un fundal închis la culoare. Despre Simply.Write nu sunt multe de spus, este la fel ca Write. Diferă numai logo-urile aplicațiilor
  3. Poe este o aplicație ceva mai complexă față de celelalte amintite mai sus. Avem același plan lipsit de delimitări, factor care ajută foarte mult. Poe te lasă să salvezi și să deschizi documente. Ai chiar și opțiunea de a le  lista. Ai și funcția de a share-ui textele. Pe lângă asta ai posibilitatea de a seta totul. Poți alege  fontul, culoare și mărimea lui, culoarea background-ului. Toate setările  pot fi accesate numai dacă apeși click dreapta. Altfel rest ești numai tu și masa ta de lucru. Cea mai interesantă opțiune este cea legată de o setare a cuvintelor limită. Dacă atingi limita de cuvinte este ești anunțat.
Distribuie