Antrenorul Ionuț Popa, în vârstă de 67 de ani, a ajuns de urgență la spital. Deși au reușit să îl resusciteze, cadrele medicale sunt rezervate în privința stării de sănătate.

Ionuț Popa în comă

,,Este în stare gravă. E în comă! A suferit un stop cardiorespirator și din ceea ce spune medicul neurolog, tumorile de la nivelul capului au crescut”, a precizat o sursă de la Spitalul Județean Arad, informează jurnaliștii de la specialarad.ro.

Fostul tehnician a început să aibă problemele încă de anul trecut. Motiv pentru care a fost nevoit să se retragă de pe banca tehnică a UTA-ei. Ultimul meci la care a participat în postura de antrenor a fost când echipa sa, UTA Arad a jucat împotriva fostei sale echipe ACS Poli Timişoara, în data de 9 martie 2019.

Ionuț Popa a suferit anul trecut un accident vascular cerebral. Din această cauză, el trebuie să urmeze o serie de tratamente, a căroror costuri sunt destul de mari.

Foștii jucători antrenanți de Ionuț Popa, printre care și Man au anunțat că vor să dea o mână de ajutor, pentru al ajuta pe fostul tehnician  să-și plătească tratamentul.
Atunci Gigi Becali, auzind de inițiativa jucătorilor, a anunțat că va achita toate costurile tratamentului, deoarece îl apreciază pe fostul antrenor.

Totuși, de atunci și până acum, Becali nu a oferit nici un fel de ajutor financiar, potrivit digisport.ro.

,,Am citit declarațiile domnului Becali și promisiunile făcute. S-a rămas doar la faza promisiunilor”, a spus Medamira Popa, fiica antrenorului.

În ianuarie 2020, antrenorul Ionuț Popa a făcut o serie de declarație destul de pesimiste legate de starea sa de sănătate. După ce a suferit atacul cerebral.

„Mă simt ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta. Nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate, medicii nu îmi pot face operația la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate”, declara Ionuț Popa pe 10 ianuarie.