Pe cat are gura de mare, pe atât are si buzunarul de adanc! Gesturile umanitare ale lui Gigi Becali de-a lungul timpului sunt binecunoscute, de la construirea de case pentru sinistrați până la ajutorarea celor care îl așteaptă în fața casei sale.

Zilele trecute, patronal FCSB a mai uimit audienta cu un nou gest. Cum a reacționat când a vazut un om lesinat pe strada?

Potricit Click!, care a surprins imagini sugestive, latifundiarul, aflat la volanul mașinii sale, a oprit pentru a ajuta un om pe care îl văzuse la pământ pe o stradă din Pipera. Gigi Becali a sunat la numărul unic de urgență și a așteptat alături de bărbatul leșinat până a venit salvarea, fără să se îngrijoreze că bărbatul ar putea avea coronavirus si l-ar putea infecta. Patronul FCSB i-a adus acestuia apă și a rămas lângă el până când au ajuns paramedici.

Gigi Becali merita tot respectul românilor pentru tot ajutorul oferit în lupta impotriva coronavirusului. Latifundiarul din Pipera a donat 100.000 de euro către spitalul Matei Balș, a alocat, de asemenea, sume de bani pentru trei spitale din provincie și a dat 40.000 de euro pentru teste de depistare COVID-19.

‘Cei de la «Matei Balș» mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coronavirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!’, a declarat Gigi Becali pentru Cancan, legat de prima donație din lungul șir ce avea să urmeze.