Antonia este mămica a trei copii superbi, doi din relația cu Alex Velea și Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Antonia și Alex Velea au demonstrat tuturor că iubirea lor este mai puternică decât orice. De-a lungul timpului, cei doi s-au confruntat cu fel de fel de critici. Deși nimeni nu le dădea prea multe șanse, cei doi rezistă și acum, după aproape nouă ani de relație.

Antonia și Alex Velea sunt un exemplu pentru multe cupluri care îi urmăresc. Cei doi se înțeleg de minune și rezonează foarte bine atât personal, cât și profesional. Antonia și Alex s-au întâlnit la momentul potrivit și, cu siguranță, a fost dragoste la prima vedere între ei. La început, cei doi s-au ferit să se afișeze în calitate de iubiți, mai ales că știau cum va reacționa lumea.

Alex Velea și Antonia s-au logodit anul trecut

Velea a recunoscut de multe ori că a avut de suferit din punct de vedere profesional din cauza faptului că are o iubită atât de frumoasă. Totuși, cuplul a început să se obișnuiască cu ideea că nu pot fi pe placul tuturor și nu mai pun la suflet toate răutățile. Alex este un norocos că are lângă el o femeie precum Antonia și, deși mulți ar fi geloși, se pare că artistul a decis să abordeze o altă strategie.

„Dacă aș fi fost gelos, aș fi înnebunit. La ce femeie am și cum arată, ar fi trebuit să mă urc pe pereți, dar nu este cazul. Când eram puști, nu credeam că două persoane din același mediu, mai ales cum este showbizul sau industria muzicală, se pot îndrăgosti. Este clar că pot să apară gelozii”, a declarat Alex Velea pentru ego.ro.

Momentan, cuplul se oprește la trei copii

Având în vedere că lucrurile merg foarte bine între ei, multă lume s-a întrebat pe când un al patrulea copil. Alex și Antonia sunt topiți după picii lor, iar Velea este un tată model. Artista a declarat de multe ori că Alex se comportă exemplar și cu Maya, iar asta este una dintre calitățile pe care le apreciază cel mai mult la el.

Oricât de mult și-ar dori să își extindă familia, cei doi nu o mai pot face. Antonia se confruntă cu anumite probleme, iar medicul i-a recomandat să nu mai facă copii. Corpul ei a suferit deja trei cezariene, iar o a patra ar însemna un risc major pentru e.qa

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.