Antonia este una dintre cele mai sexy femei, nu doar din România, ci și din lume. Vedeta are un corp de invidiat și nu este de mirare că atrage, uneori și antipatii cu asta. Recent, viitoarea soție a lui Velea a postat o serie de imagini interzise cardiacilor, iar că și-a făcut apariția și cârcotașii.

Antonia face ce face și mereu ajunge în gura celor din online. Artista pare că nu-i mai mulțumește odată pe cei fanii ei care sunt cu gura pe ea la orice pas. Vedeta este conștientă de atuurile pe care le are și ar fi și păcat să le țină ascunse. Unul dintre ele este corpul perfect pe care îl etalează mereu cu mândrie. Secretul ei pentru o siluetă de invidiat nu este doar gena buna, ci și o disciplină de fier.

Antonia a moștenit de la Alex Velea pasiunea pentru mersul la sală, dar și pentru mâncatul sănătos. Rezultatele sunt mai mult decât vizibile, iar corpul ei nu spune niciodată că este mămica a trei copii. Artista a știut mereu cum să aibă grijă de ea și a vrut să fie un exemplu pentru toți cei care o urmăresc. Ei bine, asta nu i-a ieșit de fiecare dată. Și nu pentru că nu ar fi vrut, ci pentru că fanii au înțeles-o greșit.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Antonia, pusă la zid în online din cauza unei poze. „Ești sigură că ai un soț?” social media

Antonia are cel mai bun fotograf

Cum vremea de afară nu este deloc una prietenoasă, Antonia a decis să umble la sertărașul cu amintiri. Artista a postat o serie de imagini de pe vremea când a fost în Maldive. Atunci, a îmbinat utilul cu plăcutul și nu avea cum să nu facă o ședință foto, mai ales că trupul ei era bronzat.

Imaginile de zeci de mii de like-uri au avut parte și de cârcotași. Mulți s-au grăbit să o critice pe Antonia pentru felul în care pozează. În concepția lor, o femeie cu soț și copii acasă nu ar trebui să se afișeze așa. Pentru a închide gura cârcotașilor, vedeta a spus că însuși Velea i-a făcut pozele sexy.