Antonia nu a dus niciodată lipsă de propuneri din partea bărbaților.

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România. Alex Velea este un norocos cu o asemenea iubită și profită de fiecare ocazie pentru a-i demonstra asta partenerei sale. Înainte de logodna cu artistul, Antonia a mai fost căsătorită și nu a dus lipsă nici de propuneri din partea bărbaților.

Antonia are tot ceea ce își poate dori o femeie la vârsta ei. Artista are o carieră fulminantă, iar familia minunată pe care a construit-o alături de Alex Velea este cel mai prețios dar. Anul acesta, Antonia a spus cel mai important „da” din viața ei atunci când a fost cerută de soție de către Alex. Cei doi nu se grăbesc să se căsătorească.  Motivele sunt unele cât se poate de simple.

Cei care o urmăresc pe Antonia de ani buni, știu că aceasta a încercat să stea cât mai departe de scandaluri și de cancanuri. Artistei nu i-a plăcut să fie în centrul atenției în astfel de discuții. Asta nu înseamnă cu fanii nu au avut curiozitățile lor. De exemplu, una dintre ele a fost legată de cererile în căsătorie pe care le-a primit până acum.

weekend. Antonia, mai sinceră ca niciodată. A refuzat sau nu artista, până acum, vreo cerere în căsătorie
Social Media

Antonia este o iubită model

Sinceră ca de obicei, Antonia nu s-a ascuns. Vedeta a recunoscut că în afară de cererile care s-au soldat cu o căsnicie, nu a mai primit altele pe care să le fi refuzat. Ba mai mult, nici despre fostele ei relații nu se știe prea multe. Vedeta a fost mereu discretă și a preferat ca fanii să o aprecieze pentru ceea ce face pe partea profesională.

Antonia și Alex Velea sunt împreună de peste 10 ani, iar relația lor este mai solidă ca niciodată. Momentan, cei doi își canalizează atenția celor doi copii pe care o au, dar nu au uitat nici de partea profesională.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.