Anna Lesko, despre creșterea fiului său Adam. Cum gestionează aceasta educația fiului ei.

De când a devenit mamă, viața Annei Lesko s-a schimbat total. Artista își crește singură copilul și este foarte mânde de modul în care îl educă pe cel mic. Fiul ei este centrul universului pentru ea. De asemenea, acest lucru este demonstrat și de modul în care artista vorbește despre cel mic.

În vara anului 2014, Anna Lesko îl aducea pe lume pe fiul ei, Adam. Tatăl băiețelului este Adrian Neniță, cunoscut drept Dj Vinnie. În cele din urmă, cei doi s-au despărțit în vara anului 2019, după opt ani de relație. Din acea perioadă, Anna Lesko îl crește pe cel mic singură și se străduiește să îi ofere acestuia o educație sănătoasă.

La cei 8 ani ai fiului său, Adam este un copil foarte bun și iubitor, acesta fiind și motivul pentru care artista este extrem  de mândră de el.

social media

CITEȘTE ȘI: Adam, fiul Annei Lesko, declarație emoționantă înainte de a pleca la școală. Ce mesaj i-a transmis artistei

Cum își educă Anna Lesko fiul

În anul 2014, Anna Lesko devenea pentru prima oară mama lui Adam. Însă, în 2019, artista s-a despărțit de tatăl copilului, iar din acea perioadă, artista se străduiește să îl crească singură pe cel mic. Astfel, la cei 8 ani ai săi, Adam este un copil foarte bun și foarte iubitor. Acestea sunt și motivele pentru care artista este foarte mândră de el.

„Vreau să fie deschis și întotdeauna insist pe dialog. Orice s-ar întâmpla, nu există „du-te în camera ta!, ci „Adam, vino încoace și hai să vorbim!. Îl chemi o dată, de două ori, copilul se deschide, iar la un moment dat vine singur și spune lucrurilor pe nume, se destăinuie sau deschide un subiect.

Eu în secunda aia las tot și îl ascult. Este foarte important ca în momente de genul ăsta să îți iei copilul în brațe și să îl privești în ochi. Îl încurajez foarte mult. Este foarte important să înțeleagă copilul, din discursul tău, că el nu este neputincios, că el este foarte descurcăreț și talentat și, cu prima ocazie, poate repara orice.

În schimb, când vrea Adam să doarmă la un prieten și nu se poate, nu spun „nu, ci îi spun: „Hai să discutăm! Timpul nu va fi în favoarea noastră și nu poți face asta. Refuzul e o barieră uriașă. Nu poți spune „nu și după aceea nici să nu mai vorbiți. Mai întâi purtați un dialog și după aceea cântărim.” a spus artista.

Creșterea lui Adam a fost o provocare imensă pentru Anna Lesko. Fiind primul ei copil, artistei nu i-a fost deloc ușor în legătură cu creșterea sa, însă acum se mândrește cu fiul său.

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.