Anna Lesko este o mămică fericită, iar Adam o surprinde cu cele mai frumoase declarații.

Anna Lesko este o mămică implicată în creșterea și educarea fiului ei, Adam. Ea îl crește singură, mai ales după divorțul care a avut loc în urmă cu trei ani. Cântăreața a avut parte de un moment emoționant când, școlarul i-a adresat câteva cuvinte înduioșătoare. 

Anna Lesko este mama unui băiețel de 8 ani de care are foarte multă grijă. Artista este o mamă dedicată și mereu își petrece timp cu micuțul ei. Reușește să îmbine excelent cariera profesională și rolul de mămică, iar Adam nu îi simte niciodată lipsa.

Cântăreața s-a emoționat într-o dimineață când urma să-l ducă la școală pe Adam. Băiețelul s-a reîntors la școală și a pășit într-o nouă etapă a vieții sale. Acesta i-a transmis mamei sale că el a crescut, iar timpul trece extrem de repede. Totodată, a pus-o pe mama să-i promită că mereu va fi sănătoasă și frumoasă pentru a-i fi alături.

„Mami am opt ani deja și am realizat că timpul trece repede și se vor întâmpla multe. Promite-mi că vei rămâne sănătoasă și frumoasă mereu. Te iubesc mult.” Asta mi-a spus Adam în dimineața asta în tocul ușii pregătit să iasă spre școală cât de matur s-a exprimat.

Social media

Ce relație este între Anna Lesko și tatăl copilului, DJ Vinnie

Anna Lesko și Dj Vinnie s-au despărțit în urmă cu trei ani, iar Adam a rămas în grija mamei. Băiatul a înțeles motivul de despărțire și a acceptat situația. Artista consideră că totul este mai bine gestionat când atitudinea mamei este una potrivită și optimistă.

Cei doi comunică doar cu privire la aspectele care țin de fiul lor. Adam este cel mai important pentru ei și, chiar dacă nu mai formează un cuplu, îl susțin pe băiat, mai ales că nu el a fost motivul divorțului.

„Adam este un copil care a luat într-un mod foarte sănătos situația cu despărțirea mea de tatăl lui, nu a suferit, nu a avut nicio decepție sau stări negative. Este foarte important ca, atunci când părinții se despart, atitudinea mamei să fie pozitivă. Dacă el te vede energică și veselă, nu suferă. El vede că totul este perfect în viața ta, el te vede în armonie.

El trebuie să aibă parte de dragoste permanent. Dialogul cu el trebuie să fie unul inteligent. Nu trebuie să îl subestimezi fiindcă este copil. Copilul este responsabilitatea ta din clipa în care ai decis să îl aduci pe lume. (…) Copilul trebuie să vadă frumusețea din mama lui. El nu a greșit cu nimic pentru că nu a mers relația dintre părinți. El trebuie să primească atenția cuvenită și dragoste., a povestit Anna Lesko în urmă cu ceva timp.

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.