Anna Kournikova ascris istorie încă de la primele sale apariții pe terenul de tenis. numele sportivei este acum cunoscut în toată lumea. Deși a devenit mama, blondina și-a păstrat formele extrem de bine definite. Anna a declarat că nu face eforturi supraomenești să aibă această imagine. Mai mult, ea a devzluit ce mănâncă la mesel principale ale zilei.

Anna Kournikova  de excepție pe teren, manechin în timpul liber

Anna Kournikova a rămas cu titulul de una dintre cele mai atractive femei din lume. Sportivă a ajuns la vârstă de 39 de ani și arată demențial după trei nașteri. Blondă s-a aflat câțiva ani de zile în Top 10 mondial după ce a avut rezultate excepționale pe terenul de tenis. În viață privată însă, Anna a mărturisit că este o persoană normală, o mama dedicată și o soție iubitoare. Pentru că mereu primește întrebări legate de aspectul ei fizic și de modul în care s ementine această a făcut public meniul. Anna adopta un stil de viata sanatos.

În timp ce copiii dorm, eu fac yoga sau Pilates. După amiază încep treburile în gospodărie și până la ora 20:00 sunt de obicei epuizată, pe canapea”, a declarat sportiva.

Anna Kournikova intr-o forma de zile mari

Soția lui Enrique are o dietă normală

Anna a declarat că nu este deloc de acord cu restricțiile alimentare. Blondă susține că în viață de sportivă a învățat că mesele sunt mici la intervale regulate. pentru micul dejun ea consumă cereale cu musli, iar la prânz preferă somonul. În fiecare seară, sportivă cu un trup de invidiat consumă o salată cu creveți. Anna nu renunta nici la gustările dintre mese. Blondă consumă des avocado, ananas, banane sau grapefruit. Alături de Enrique Anna are trei copii și este destul de activă în mediul online. Soțul ei a ales să împărtășească cu urmăritorii lui inclusiv poze din sala de naștere a ultimului lor copil. Chiar dacă de atunci au trecut doar 4 luni, sportivă arată extrem de bine și s-ar putea întoarce oricând pe teren.