Enrique este de-a dreptul extaziat să faca filmări cu gemenii, să danseze cu ei, să râdă  și să glumească, pentru că traiește momente unice care il fac extrem de fericit.

Enrique Iglesias apare în rețelele de socializare alături de fiica sa, Lucy și atrage mii si mii de like-uri, la așa o frumusețe de fetiță. El a postat pe Instagram un clip video în care apărea alături de fetița lui și este foarte bucuroasă să danseze alături de ea.

Micuța de numai 2 anisori  dansează alaturi de tatăl său, pe melodia The Wheels on the Bus iar Lucy este foarte bucuroasă când vede că tăticul ei se amuză când o învârte sau trece cu piciorul peste ea.

Annei Kournikova și Enrique Iglesias au doi copii gemeni, pe lui Lucy și Nicholas, iar cei doi au decis să păstreze secretă toată perioada de sarcină, anunțând doar nașterea copiilor în urma cu 2 ani.

Ei țin la intimitatea lor din viața privată și doar câteodată postează imagini cu cei doi copii. Anul acesta în vară Enrique a postat un clip video adorabil alaturi de fiul său. El este foarte entuziast de faptul că a devenit tătic și incearcă să își facă copiii să râdă prin diferite gesturi amuzante.