Reclamă
Reclamă

Cine a spus că de la dragoste la ură este un singur pas, nu a mințit. Scandalul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie este departe de a ajunge la un final. Din iubiți, cei doi actori s-au transformat în dușmani, iar aruncarea de replici dure și plângeri este la ordinea zilei pentru ei.

Brad Pitt și Angelina Jolie par mai activi ca niciodată. Și nu, nu ne referim la carierele lor, ci mai degrabă la tensiunile personale. De când au ales să divorțeze, nici Brad și nici fosta lui soție nu au avut parte de liniște. Agitația și-au creat-o reciproc prin depunerea de plângeri și acuzații pe bandă rulantă.

În urmă cu aproape un an, Angelina Jolie dădea din casă detalii incredibile despre care care i-a fost soț. Mai exact, actrița a depus plângere împotriva lui și l-a acuzat de agresiune împotriva copiilor. Potrivit actriței, episodul s-ar fi produs chiar în avionul lor privat cu care obișnuiau să călătorească. Totul ar fi escaladat în momentul în care Pitt ar fi aruncat cu vin pe ea, într-un exces de furie.

Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt. Ce acuzații îi aduce actorul, de data asta, fostul soț
Marca

Angelina și Brad își caută dreptatea prin instanțe

Acum, se pare că roata s-a întors pentru Angelina Jolie. De data asta, cel care a depus plângere împotriva ei a fost chiar Brad Pitt. Motivul tensiunilor dintre cei doi este proprietatea viticolă pe care o dețin la comun în Franța. Potrivit lui Brad, Angelina nu vrea să vândă deloc partea care îi revine ei. De aici și până la un scandal mostru a mai fost un singur pas.

Reclamă

Nu este pentru prima dată când motivul celor doi de ceartă este legat de proprietatea din Franța. În trecut, Angelina și Brad și-a aruncat vorbe grele pe seama acestui subiect. Din păcate, din toate aceste episoade, cei mai afectați sunt copii. Deși sunt cu Angelina Jolie, cei mici îl iubesc și pe Brad Pitt, așa cum este și normal.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro