Reclamă
Reclamă

    Cu siguranță această veste i-a luat prin surprindere pe toți românii. Nimeni nu se aștepta ca țara noastră să fie destinația aleasă de fondatorul Tesla pentru petrecerea de Halloween. Acesta a ales Castelul Bran pentru a-și primi invitații cu ocazia acestui eveniment.

Petrecere învăluită în mister

Elon Musk, fondatorul Tesla și actualul proprietar al Twitter a fost atras se pare de edificiul istoric din România. Castelul lui Dracula l-a inspirat se pare pe milionar să organizeze în acest loc un eveniment aparte. Astfel, acesta ar fi închiriat întreaga locație pentru o petrecere privată. Pe lista lui de invitați se află numeroase persoane influente din întreaga lume.

Angelina Jolie, Peter Thiel, patronul Paypal sau actrița Julia Sandstrom se află printre participanții la eveniment.

Deși petrecerea este una cu mare fast, controversatul Elon Musk și-a dorit confidențialitate maximă. Astfel că totul este pus la punct până la cele mai mici detalii.

Reclamă

Elicopterele care îi aduc pe milionarii lumii la Castelul Bran aterizează pe un teren privat din apropierea edificiului. De altfel, majoritatea invitaților sunt cazați la o pensiune luxoasă.

Mulți dintre turiștii care au ajuns în aceste zile la Bran se simt nedreptățiți în acest context. Totul din cauza faptul că nu mai găsesc restaurante disponibile unde să poată servi masa. Multe dintre unități au fost închiriate special pentru milionarii lumii.

Motivul organizării unei astfel de petreceri ar fi sărbătoarea Halloween-ului. De altfel, mulți suspicioși sunt de părere că proprietarul Tesla își sărbătorește de fapt victoria achiziționării Twitter.

Acesta a semnat recent documentele care l-au făcut proprietarul oficial al platformei Twitter. Elon Musk a plătit în această tranzacție nu mai puțin de 44 de miliarde de dolari.

Milionarul vrea să vină cu o viziune nouă în acest proiect. Astfel că, primul pas pe care l-a făcut după preluarea companiei a fost să îi concedieze pe foștii directori ai acesteia.

Reclamă
Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro