Andrei Ștefănescu a fost externat ieri de la Matei Bals. La fel ca si colegul lui de emisiune, Marcel Pavel, si acesta a fost considerat vindecat. Ambii fusesera declarati pozitivi in urma cu mai bine de o saptamana. Vestea a cazut ca un soc in lumea televiziunii. O buna parte din echipa de la Te cunosc de undeva a fost infectata cu noul coronavirus. Familiile si cunoscutii acestora s-au temut pentru sanatatea lor.

Reclamă

Iata insa, ca in doar o saptamana, majoritatea celor infectati s-au vindecat. Prima care a parasit spitalul a fost Alina Puscas, asimptomatica, de altfel. Acum au urmat-o Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu. Cei doi cântăreți au fost declarati vindecati. Daca Marcel Pavel a avut nevoie de tratament pentru a se vindeca, partenerul lui Liviu Vârciu a fost asimptomatic asa ca nu i-a fost administrata nicio medicatie.

Andrei Ștefănescu a fost surprins ieri cand părăsea spitalul Matei Balș, îmbracat lejer și cu masca pe față. Acesta era bucuros ca se poate intoarce acasa, la sotia si fiul lui. Aseara a intrat in legatura directa la Antena 3 si a vorbit despre perioada petrecuta in spital, dar si despre o intamplare de care a avut parte dupa externare. Bucuros ca a fost declarat vindecat, cantaretul si-a scos baietelul in parc pentru prima data dupa zilele de izolare. Nu se astepta la ce a urmat.

Reclamă

Andrei Ștefănescu, atacat în parc

“Am ieşit cu băieţelul un pic în parc, pentru că mi-a fost dor să fac asta cu el. Şi o doamnă mai în vârstă mi-a spus ‘ce faci în parc? Te-am văzut că eşti bolnav. Nu puteai să mai stai câteva zile în casă?’. I-am zis că sunt externat, că m-am vindecat. Mi-am asumat chestia asta, chiar spuneam în spital că se va întâmpla asta. Sunt convins că pe la magazine, cineva mă va înjura, îmi va spune că fac parte din conspiraţii. Doamna din parc s-a relaxat după”, a spus Andrei Ştefănescu la Antena 3.