Soția lui Andrei Ștefănescu nu a mai rezistat! Femeia a sărit în apărarea soțului său. Cântărețul este extrem de atacat pe rețelele de socializare și frumoasa Antonia le-a dat replica internautilor. Andrei Stefanescu a fost identificat pozitiv la testul pentru depistarea coronavirusului. Artistul este asimptomatic, insa a fost internat de urgenta la Matei Balș. Din fericire, sotia și fiul său sunt bine și virusul nu i-a afectat.

După ce a anuntat ca este bolnav, Andrei Stefanescu a fost atacat dur de fani. Asta pentru ca artistul a spus ca si-a pupat fiul inainte sa plece la spital. Internautii au considerat acest gest unul iresponsabil. I-au adus acuzatii grave cantaretului, transmitandu-i ca este iresponsabil si ca nu se gandeste la sanatatea copilului sau. Soția lui Andrei Ștefănescu nu a mai putut privi astfel de mesaje și a sărit în apararea cantaretului.

„Infectat era și înainte de telefon”

„Văd că vuiește presa și FB de indignare proletară fiindcă Andrei Ștefănescu a declarat că și-a pupat copilul înainte să plece din casă, la spital! Vă lămuresc eu de ce și-a pupat copilul: fiindcă și înainte să primească telefonul că e pozitiv, îl pupase! Și de dimineață îl pupase, și seara la culcare îl pupase, în fiecare zi! Fiindcă, ce să vezi?! Locuiește în aceeași casă cu copilul și nevasta, nu a picat în clipa aia din lună infectat, ca să transmită virusul, infectat era și înainte de telefon, și cu o zi înainte, și cine mai știe când, chiar credeți că mai conta sau că era mai periculos după ce a aflat rezultatul?!”, a scris soția lui Andrei Ștefănescu pe rețelele de socializare.

Antonia a continuat atacul la adresa celor care ii jignisera sotul. Soția lui Andrei Ștefănescu a subliniat ca artistul putea sa ii transmita virusul oricand si ei, si fiului lor. Frumoasa femeie a adaugat ca ei au petrecut tot timpul impreuna si inainte de aflarea rezultatului. Tanara i-a atacat pe cei care arunca vorbe nefondate si le-a transmis că au nevoie de creier și logică. Antonia este acasa, alaturi de fiul ei și al lui Andrei. Niciunul dintre ei nu a fost confirmat pozitiv, asadar cantaretul nu a transmis virusul catre membrii familiei lui.

„Era tot el, nu avea simptome nici înainte, nici după aflarea rezultatului, dacă era să îi dea virusul, i-l dăduse deja, din clipa în care se infectase el însuși, așa cum posibil i-l dăduse și nevestei, și altora, cu care a intrat în contact, fără să știe că e infectat! Puțin creier și puțină logică, atât e necesar, ca să nu bați câmpii laolată cu toți imbecilii de pe fb, doar puțin! Desigur, unde e cazul, că de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere” În schimb, când ești ticălos și prost, și mănânci rahat pe seama nenorocirii omului, Dumnezeu are obiceiul să nu folosească bățul”, a mai scris soția lui Andrei Ștefănescu.