Andreea Tonciu tocmai ce și-a cumpărat un apartament de 100.000 de euro.

Andreea Tonciu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta este prezentă de ani de zile pe micile ecrane și a bifat unele dintre cele mai tari proiecte TV. De la o vreme încoace, bruneta a decis să se dea un pas în spate din lumina reflectoarelor. Se pare că și-a găsit noi pasiuni și toate sunt extrem de profitabile.

Andreea Tonciu poate spune că și-a petrecut toată viața în lumina reflectoarelor. Vedeta nu a stat deloc în umbră, ci s-a asigurat că se implică în cele mai cunoscut proiecte TV. Bruneta aproape că nu a ratat nicio emisiune și, peste tot pe unde a fost prezentă, a făcut senzație. Însă, se pare că acele momente sunt de domeniul trecutului.

După ce a demonstrat totul, Andreea Tonciu a ajuns la concluzia că merită o pauză de la lumina reflectoarelor. Fanii ei sigur au observat că diva nu mai este deloc prezentă pe micul ecran. În schimb, a devenit extrem de activă pe rețelele sociale, acolo unde postează constant videoclipuri pe TikTok.

Andreea Tonciu trăiește pe picior mare. Din ce câștigă vedeta banii, după ce s-a retras din televiziune
Social media

Andreea Tonciu nu duce lipsă de finanțe

Cei care se întrebau din ce mai face vedeta bani nu au niciun motiv de îngrijorare. În continuare, Andreea are contracte de imagine prețioase, iar online-ul rămâne o sursă de venit sigură. Ba mai mult, în orice secundă știe că poate apela la finanțele soțului ei.

Andreea Tonciu mai are o pasiune extrem de frumoasă, însă, după cum spune chiar ea, este destul de costisitoare. Vedetei îi place foarte mult să gătească, dar susține că nu ar investi niciodată bani într-un asemenea business care i-ar ocupa foarte mult timp.

„Cash-ul intră, dar intră din alte resurse. Resursele vin din partea soțului, pentru că eu sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult. Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare sau ceea ce îmi place mie cel mai mult, să mă angajez bucătar. Aș investi și mi-aș face propria afacere cu bucătărie cu mâncare, să fiu patroană”, a spus Andreea, potrivit viva.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.