Andreea Tonciu este foc și pară pe cei din familia sa.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai expresive și excentrice vedete de la noi. Cei care o urmăresc de mult timp știu că aceasta nu este adepta supunerii la reguli, dar, din când în când, mai face și excepții. Recent, bruneta a reușit să își supere familia și să primească interdicții.

Toată viața, Andreea Tonciu a făcut ceea ce a vrut și ce a crezut că este mai bine pentru ea. Vedeta nu a plecat ureche la vorbele răutăcioase, ci s-a ghidat după propriul instinct. Mai nou, aceasta este atrasă de tot ceea ce înseamnă online-ul, spre nemulțumirea familiei sale. Bruneta a primit o serie de interdicții pe care, în modul ei caracteristic, încearcă să le respecte.

Andreea Tonciu a povestit recent pentru Antena Stars că toți cei din jurul ei sunt nemulțumiți de faptul că are cont de TikTok. Vedeta a făcut acest pas pentru că a simțit că acum este momentul potrivit pentru asta. În plus, întreaga platformă era deja plină cu unele dintre cele mai celebre replici ale sale.

Andreea Tonciu nu trece de cuvântul soțului. Ce nu are voie să facă vedeta, sub nicio formă
Social Media

Andreea Tonciu, sacrificii de dragul online-ului

Andreea nu doar că are cont, ci este și extrem de activă. Vedeta se mobilizează în fiecare zi pentru a crea conținut nou pentru fanii ei. La fel de transparentă cum este și pe TV, așa este și pe TikTok. Până acum, vedeta s-a filmat în fel de fel de ipostaze, care mai de care mai amuzante.

În timp ce fanii ei îi apreciază activitatea și o copleșesc de comentarii, familia ei nu este deloc încântată de ceea ce se întâmplă. Soțul, dar și mama ei o sfătuiesc să renunțe la această platformă. Momentan, Andreea nu are astfel de gânduri. Ba mai mult, are de gând să filmeze în continuare sau să facă live-uri, însă pe ascuns, fără ca cei din familie să o vadă.

„În ultima perioadă am înnebunit de-a dreptul. Mă cert cu toată familia pentru că mi-am făcut TikTok. Deci nu se poate așa ceva. Familia Tonciu împreună cu familia Niculescu nu mă lasă să am așa ceva. Tot TikTok-ul este plin cu vocea mea. Când sunt singură acasă fac TikTok, când vine cineva acasă, închid live-ul.”

 

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.