Andreea Tonciu este o iubitoare a cailor putere ascunși sub capote de lux.

Andreea Tonciu a știut mereu cum să se răsfețe. În ciuda faptului că timpul ei se împarte între carieră și familie, vedeta nu uită niciodată nici de propria persoană. Și pentru că a ajuns la vârsta la care o simplă brățară nu o mai mulțumește, Tonciu a trecut la categoria grea.

Andreea Tonciu are zeci de ani petrecuți pe micile ecrane. Vedeta a făcut parte din unele dintre cele mai de succes proiecte TV care nu au făcut decât să-i crească capitalul de imagine. Acum, Tonciu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Nu doar că nu duce lipsă de fani, dar nu duce lipsă nici de bani.

Soția lui Niculescu are emreu grijă să se răsfețe cu cele mai scumpe lucruri. Spre deosebire de alte femeie care preferă gențile și bijuteriile, Andreea mai are o slăbiciune în plus. Și anume, mașinile cu mulți cai putere. Recent, diva a început să fie activă pe TikTok, acolo unde le arată fanilor cum se descurcă ea în traficul din Capitală.

weekend. Cât costă bolidul pe care îl conduce Andreea Tonciu. Vedeta face furori în trafic. VIDEO
Social media

Andreea Tonciu este la înălțime, la propriu

Inițiativa este una îndrăzneață și de apreciat, dar cui i-a mai păsat de asta?! Toată atenția celor din online a „fugit” asupra siluetei brunetei, dar și asupra bolidului din dotare. Andreea Tonciu se poate lăuda cu un Mercedes Benz de toată frumusețea, dar și de toți banii. Pentru bolidul de lux, diva a scos din buzunar peste 140.000 de euro.

Cu acești bani, mulți dintre urmăritorii vedetei și-ar fi cumpărat un apartament în una dintre zonele bune ale Capitalei. Totuși, unii sunt de părere că nu este a ei, mai ales că mașina era înmatriculată în Danemarca. Totuși, este la fel de posibil ca Andreea Tonciu să fie proprietara mașinii, pentru că banii nu au fost niciodată o problemă pentru ea. Mai ales acum, când a bifat doar proiecte de succes.

@tonciuandreeaoficialGood driver😇😍😝♬ sunet original – Andreea Tonciu

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.