Vedeta a avut parte de o situație mai puțin confortabilă

   Andreea Tonciu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Bruneta are 36 de ani și devenit celebră în urmă cu mai bine de un deceniu, La începuturile ei în lumea mondenă, aceasta s-a remarcat prin stilul ei aparte, deseori acid de a se face auzită.

Lucrurile s-au mai schimbat între timp, Andreea devenind mai ponderată decât înainte. Cu toate acestea, nu suportă să fie pusă la zid.

Ce i-au reproșat internauții

Andreea Tonciu este mândră de modul în care arată. Vedeta a trecut printr-o naștere însă a reușit să își recapete forma fizică de odinioară. Bruneta nu ratează nici un moment de a nu-și pune în evidență silueta și trăsăturile feței de care este mândră. 

Sursa foto: Instagram


Ca majoritatea vedetelor de la noi, atunci când postează în mediul online, Andreea Tonciu apelează și la filtre. Acest lucru nu ar fi deloc o problemă mai ales pentru urmăritorii ei, dacă ar fi asumat. Unii internauți au apostrofat-o pe fosta asistentă tv pentru că a apelat la astfel de tertipuri de înfrumusețare.

Andreea a publicat recent o fotografie pe Instagram alături de o descriere în care își asigură fanii că este perfect naturală. Din nefericire, mulți dintre aceștia au observat că vedeta ar fi aplicat câteva trucuri pentru a face poza „instagramabilă”.

O poză naturală pentru voi, dragilor! Ce părere aveți?” , a scris vedeta alături de fotografie.

Valul de reacții nu a întârziat să apară. Astfel că, vedeta s-a trezit cu numeroase comentarii acide pe contul ei.

„Nu este naturală dragă Andreea. Este o opțiune pe o aplicație. Ar trebui să ne asumăm că multe folosim faceapp( aplicații pentru modificare poze). Dacă ne uităm la videoclipuri cu tine pe Youtube și la această poză se vede diferența imediat.”, i-a transmis o urmăritoare.

Citește și

Ce o deranjează pe Andreea Tonciu la soțul său: „Este foarte..” VIDEO

Nu este prima dată când Andreea Tonciu este pusă la zid pentru imaginile postate în mediul online. În perioada în care participa la Bravo ai Stil Celebrities, fosta asistentă a fost de asemenea apostrofată. Vedeta își modificase vizibil o imagine pentru „a scăpa” de câteva kilograme în plus. Andreea a recunoscut atunci că apelează la astfel de trucuri pentru a-și cosmetiza pozele.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.