Află ce o deranjează pe Andreea Tonciu la partenerul său de viață.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sunt împreună de mai bine de cinci ani de zile împreună. Într-un interviu pe care l-a acordat, Andreea Tonciu a vorbit și despre lucrurile ce nu îi plac la tatăl fiicei sale.

CITEȘTE ȘI – S-a aflat! Care este motivul pentru care Andreea Tonciu a apărut mai rar pe micul ecran VIDEO

Ei bine, bruneta este deranjată de faptul că soțul său nu este atât de ordonat pe cât și-ar dori ea să fie. Fosta asistentă de televiziune strânge mereu în urma soțului său, lucru ce nu îi cade tocmai bine.

Andreea Tonciu: „Mă terorizează chestiile astea”

@starloveib

♬ sunet original – STARLOVEIB

În afară de această „problemă”, Andreea nu are ce să-i reproșeze soțului ei.

„Este foarte dezordonat și strâng în urma lui mai rău decât după fisa, înțelegi? Folosește ceva, lasă acolo. Mănâncă ceva, pune hârtia exact de unde a luat-o, chiar dacă e goală. Mă terorizează chestiile astea. În rest, n-am nicio treabă cu soțul meu.” a declarat Andreea Tonciu

Fosta asistentă tv mărturisește că soțul său are încredere deplină în ea, cu toate acestea mai sunt momente când este și puțin gelos. Acest lucru se întâmpla mai ales când soția sa se aranjează foarte mult.

„Ne cunoaștem de atâta timp și are destul de multă încredere în mine, știe ce fel de femeie sunt, dar îl mai apucă câteodată gelozia, când vede că mă aranjez prea mult și că stau prea mult în oglindă.” a declarat Andreea Tonciu la Antena Stars, potrivit Spynews.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au împreună o fetiță pe nume Rebeca, iar cea mică seamănă la aspectul fizic mai mult cu tatăl său, iar când vine vorba de comportament este asemănător cu cel al mamei sale.

„Fizionomia nu este a mea, dar caracterul este al meu. Cred că o să fie la fel ca mine. Și dacă ea vrea să facă exact ce a făcut mămica ei o las.

Pentru că mămica ei nu a făcut nimic greșit în viața ei, în afară de a spune adevărul și de a demasca unele persoane care vor să pară ceea ce nu sunt.” a mai mărturisit Andreea Tonciu.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.