Andreea Tonciu consideră că a venit momentul oportun să facă al doilea copil. Vedeta a mărturisit în cadrul unui interviu că deja are simptomele care anunță o sarcină.

Reclamă

Frumoasa brunetă, Andreea Tonciu, este căsătorită cu Daniel Niculescu. Cei doi au împreună  o minunată fetiță pe nume Rebecca. Din poveștile mamei, se pare că micuța s-a grăbit să vadă lumina zilei. S-a născut cu două săptămâni înainte de termenul stabilit de medici.

Andreea Tonciu are simptome de sarcină

Andreea Tonciu pentru a doua oară mamă! Vedeta așteaptă rezultatul testului de sarcină

Reclamă

Ei bine, aceștia nu vor să se oprească aici și își doresc să-i aducă pe lume un frățior sau o surioară fetiței lor. Fosta asistentă de televiziune a declarat că în ultimele două săptămâni s-a simțit ciudat, iar aceste simptome sunt asociate de vedetă cu o posibilă sarcină. Astfel, vedeta se confruntă cu stări de vomă, amețeli.

,,Astăzi mă simt cât de cât bine, dar de vreo două săptămâni de zile nu sunt în apele mele. Am stări de vomă, amețeli (…) am considerat că a venit timpul să-l fac și pe al doilea’’.a declarat Andreea Tonciu.

Bruneta s-a confruntat cu simptome similare și în momentul în care era gravidă cu primul copil. Acest lucru a determinat-o să-și facă în viitorul apropiat un test de sarcină. Vedeta se declară ca fiind o fire activă și a intrat la bănuieli când a incept să se simtă rău.

,,Exact cum eram cu Rebecca. Dimineața am stări de vomă, amețeli, obosesc foarte repede. Eu fiind o fire activă mi-am pus semne de întrebare. Urmează să-mi fac testul în câteva zile.’’, a mai adăugat vedeta.

Prima fiică a cuplului format din Andreea Tonciu și Daniel Niculescu pe nume Rebeca Ana-Maria a cântărit 3,2 kg., iar doctorii i-au dat nota 10 cu toate că momentul nașterii s-a produs mai devreme. Nașii micuței au fost Anamaria Prodan și soțul ei Laurențiu Reghecampf . Aceștia  au acceptat cu bucurie să-i fie nași micuței, mai ales că sunt în topul celor mai prolifici nași din televiuziunea româneacă.