Andreea Tonciu este în stare de șoc, după ce a aflat tragica veste a morții lui Costin Mărculescu. Actorul a fost găsit mort în propria locuință la doar 50 de ani. Cel care timp de trei zile și-a alertat vecinii a fost chiar cățelul său. Nimeni nu l-a băgat în seamă o bună perioadă de timp. Unul dintre vecii regretatului artist chiar a spus că se auzea din parcare, deși el stătea la etajul 8.

Reclamă

Modul în care actorul a murit seamănă cu cel în care a murit Cristina Țopescu. Vecinii care i-au tot auzit câinee lătrând au sunat poliția. Imediat, ajunși la fața locului, polițiștii și pompierii SMURD au spart ușa și au intrat în locuință gâsindu-l pe acesta mort în baie! Fosta lui iubită a făcut și ea mărturii dureroase despre regretatul artist. Mara Bănică a fost și ea șocată de moartea artistului.

Reclamă

Se pare că vedeta vorbise recent cu el și părea în regulă. Și Andreea Tonciu este în stare de șoc, după toate astea. Vedeta a postat și ea un mesaj emoționant în mediul online. Moartea lui a lăsat o durere mare în urmă, dar mai ales în inima celor care l-au cunoscut. Andreea Tonciu era o foarte bună prietenă de-a actorului și nu îi vine încă să creadă că el s-a sttins din viață. Ea a postat mesjaul pe pagina de Facebook, unde a precizat că a fost o legătura strânsă dintre soțul ei și actorul Costin Mărculescu.

Ce a postat pe Facebok îndrăgita vedetă?

”Dumnezeu să te ierte prieten drag, nu era zi de sărbătoare să nu mă suni și să-mi urezi numai bine. Erai născut pe 29 iunie o dată cu soțul meu. Țin minte că și atunci mă sunai…sunt complet șocată. Dumnezeu să te ierte.”, a scris Andreea Tonciu în dreptul unei imagini cu Costin Mărculescu.