În ediția de marți seară, 18 ianuarie, a izbucnit un nou scandal în tabăra Faimoșilor. Protagoniștii au fost Andreea Tonciu și CRBL, care și-au aruncat cuvinte dure. Dar de la ce a pornit tot circul? 

Andreea Tonciu și CRBL cu siguranță nu sunt două personalități foarte compatibile. Pe când, bruneta este extrem de vulcanică și alintată, CRBL este un bărbat dur și rezervat. Cu toate astea cei doi au izbucnit unul la altul

Andreea Tonciu, declarații tăioase despre CRBL

După jocul de recompensă, între Faimoși a izbucnit un scandal de toată frumusețea.  Bruneta a mărturisit că mai multe concurente au fost criticate de CRBL din cauza sensibilității lor. Aceasta este de părere că ar trebui să comenteze de băărbați, căci nu înțelege care este diferența pentru femei.

„Din punctul meu de vedere, CRBL este un om foarte dur. Extrem de dur. Un egoist. Deci mă deranjează foarte mult când spune: da’ dar voi de ce ați venit aici? Da’ voi de ce vă plângeți? Hey, tu nu ai nevastă acasă? Nevasta ta nu se plânge că o doare nu știu ce, că îi e frig, că îi e sete… Totuși suntem femei! De ce nu spui unui bărbat chestiile astea și le spui femeilor? Tu ia-te de bărbați, nu de femei. Nu-ți permit ție să țipi la mine. Nu țipă bărbatul meu și țipi tu”, a spus Andreea, în timpul conflictului cu CRBL.

@diana.blogger #foryou #fyp #bucurestiromania🇷🇴 #foryoupage #survivor #andreeatonciu #romania #survivorromania_official ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Care a fost reacția lui CRBL

Enervat de afirmațiile colegei lui de echipă, CRBL a răbufnit. Acesta ar fi afirmat despre mai multe fete din echipă faptul că nu au realizat în ce emisiune se bagă și trag echipa în jos.

În timpul treseului de imunitate de la Survivor Andreea Tonciu a acuzat problemele de sănătate, iar o echipă medicală a intervenit imediat pentru a o ajuta. Din fericire, nu a fost nimic grav. Bruneta a spus că nu poate respira, dar până la urmă și-a revenit și a venit lângă echipa sa.