Andreea Tonciu a rezistat doar 10 zile în jungla din Republica Dominicană. Cu toate că a încercat să le arate tuturor că este o femeie puternică, capabilă să reziste în cele mai grele condiții, colegii nu au fost de aceeași părere și au nominalizat-o să plece acasă. 

Andreea Tonciu s-a întors în România, după eliminarea de la Survivor România

În timpul competiției de la Survivor, Andreea Tonciu s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate. Deși a parcurs cu succes probele sportive, corpul ei a cedat, în cele din urmă.

Zilele trecute, ea a fost nominalizată să părăsească Survivor România, ceea ce s-a și întâmplat. De asemenea, bruneta s-a aflat și în mijlocul unor situații mai tensionate, cauzate de discuțiile aprinse ale acesteia cu colegii ei Faimoși.

Andreea Tonciu s-a reîntors în România, joi seară, 27 ianuarie, iar la scurt timp a publicat și primul mesaj pe Instagram. Andreea Tonciu a fost așteptată la aeroport de către soțul și fiica ei, Rebecca, dar și de fanii bucuroși să o revadă. În aeroport, vedeta s-a fotografiat cu mai multe persoane.

„Încă nu îmi vine să cred că s-a încheiat experiența Survivor! A fost, de departe, cea mai grea provocare din viața mea. Am intrat convinsă că pot face față tuturor lipsurilor din competiție și că pot rezistă dorului de familia mea. Din păcate, nu a fost așa, gândul meu fugind mereu la fiica mea. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, am simțit-o la fiecare pas!

Așa cum am spus și la final, sper că nu am dezamăgit pe nimeni și abia aștept să mă uit în continuare la emisiune! La final unul singur va câștiga marele premiu, dar eu mă bucur că am acceptat aventură, că mi-am testat limitele și că am adus și câteva puncte echipei mele. Ne revedem curând acasă! Până atunci, vă îmbrățișez și vă iubesc!”, a mărturisit Andreea Tonciu, pe rețelele de socializare.

capturi video Instagram

A fost propusă spre eliminare de CRBL

Momente delicate pentru Andreea Tonciu, în cea de-a cincea ediție de la „Survivor”. Bruneta a primit cele mai multe nominalizări pentru eliminare. Cel care a votat-o primul să plece acasă a fost chiar colegul ei de echipă, CRBL. Solistul nu a pierdut ocazia și a atacat-o din nou pe brunetă.

„Am votat Andreea Tonciu pentru că nu i se potrivește această emisiune deloc. Andreea nu poate face față Survivor. Ea a crezut că este mult mai ușor. Nu are nicio șansă de acomodare. Andreea Tonciu trebuie să plece acasă pentru că Survivor nu este pentru ea”, a spus CRBL, la „Survivor”.

Și Elena Chiriac a nominalizat-o tot pe Andreea Tonciu: „Pentru că a cedat psihic încă din primele în care am ajuns în show-ul ăsta. Se poate spune că trage în jos echipa și pentru că chiar dacă este o persoană minunată, nu este Survivor”, a motivat și Elena alegerea făcută.