Andreea Ibaka nu isi mai incape in piele de fericire. Sotia lui Cabral este o mamica mandra si nu mai ezita sa arate asta. Fetita blondinei a crescut si este o superbitate de copil. Cabral le-a filmat pe cele doua, iar fanii au ramas uimiti de cat de repede a trecut timpul. Din imaginile postate se vede ca Andreea a dobandit un adevarat sprijin in casa. Namiko este cea care ii intinde femeii o mana de ajutor.

Reclamă

Este prima data de la nasterea lui Namiko cand parintii ei o arata in totalitate. Se poate vedea ca cea mica este o frumusete, cu care Andreea si Cabral se mandresc. Namiko are deja 1 an si jumatate si este extrem de dragalasa. A inceput sa mearga, sa vorbeasca si sa isi ajute mama asa cum poate. Cabral le-a filmat pe Andreea si pe mezina familiei in timp ce spalau impreuna catelul, o femela de Cane Corso, pe nume Maya. Cea mica este extrem de implicata in activitatea ei, iar filmarea lui Cabral a facut deliciul internautilor.

Reclamă

Namiko este serioasa atunci cand isi ajuta mama si pare deprinsa deja cu aceasta responsabilitate. Cel mai probabil, catelusa Maya este cea mai buna prietena a fetitei lui Cabral. Asta pentru ca stim cat de mult se ataseaza animalele de nou-nascuti si cat de mult incearca sa le protejeze. Din pacate pentru Andreea, acum se poate vedea foarte bine cu cine seamana fetita ei. Cabral este norocosul, micuta mostenind multe trasaturi de la taticul ei.

De ce Andreeea si Cabral nu au aratat-o pe Namiko de la nastere

„Nu suntem și nici nu vom fi vreodată miezul șăubizului. Dar să crezi că n-au încercat să o pună pe copertă pe Nami e ori naivitate, ori neștiință. Nu ne-a interesat și nici nu ne interesează să luăm euro, lei, mărci ori leva pentru a expune copilul. Dacă voiam, o făceam deja.
Ca să nu ne mai lungim… nu ține nimeni copila la secret. Dar nici maimuțica de la circ nu facem din ea, că nu credem că e bine’, scria Cabral in urma cu ceva timp despre decizia lui si a Andreei de a nu isi expune fetita.