Namiko se năștea în familia Ibaka în urmă cu 1 an și 5 luni. Părinții ei, Cabral și Andreea, s-au ferit sa ii arate fața public, până acum. Încă de la nasterea micutei cei doi au fost acuzati de multe lucruri. Unii internauti spuneau ca vor sa vanda imaginile cu fiica lor, iar de asta nu le fac publice. Altii au fost de parere ca fiica lui Cabral este urata si parintilor le este rusine sa o arate.

Reclamă

Ambele variante sunt, bineinteles, false. Namiko este o bijuterie de copil, iar parintii ei au vrut doar sa o fereasca de expunerea excesiva. Cabral si Andreea se bucura de intimitatea lor. Cei doi vor sa isi traiasca viata privata cat mai departe de ochii publicului. Pentru a reduce la tacere carcotasii, Cabral a publicat joi seara o imagine cu fiica lui. Micuta este surprinsa în timp ce doarme linistita in bratele tatalui sau. Ce imagine frumoasa!

Micuta Namiko este bruneta si carliontata si seamana cel mai mult cu taticul ei. Mai mult ca sigur va ajunge o domnisoara extrem de frumoasa, asa cum este si sora ei. Cabral mai are o fiica, Inoke, în vârstă de 17 ani, din căsnicia cu Luana Ibacka. Inoke este de o frumusete rapitoare și seamana la fel de mult cu tatal ei, celebrul Cabral.

Namiko este primul copil al Andreei Ibacka, iar blonda se straduieste din rasputeri sa fie cea mai buna mama. Andreea si Cabral o rasfata pe fetita lor si au grija sa nu ii lipseasca nimic. Mai ales intimitatea. Cei doi isi doresc ca fiica lor sa creasca departe de lumina refletoarelor. Astfel micuta Namiko poate sa se bucure in liniste de copilarie si sa isi aleaga singura drumul în viața.

„Copilul valurilor”

Andreea Ibaka a declarat ca numele fetitei ei și a lui Cabral a fost ales de Inoke, sora cea mare. In traducere, Namiko înseamnă „Copilul Valurilor”.  Numele este de origine japoneza si pare predestinat micutei. Potrivit Andreei, Namiko a iubit marea de la prima vedere. Cand a vazut pentru prima data valurile, micuta si-ar fi dorit sa intre in apa marii.

„Namiko, „copilul valurilor”, un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, a scris soția lui Cabral pe blogul ei.