A ținut secret faptul că are coronaviros, însă astăzi a dat vestea chiar pe pagina sa de Instagram. Iată ce a transmis Andreea Marin

Andreea Marin și-a luat prin surprindere fanii cu o postare total neașteptată pe pagina sa de Instagram. Vedeta s-a reinfectat pentru a doua oară cu virusul care a creat panică și multe decese la nivel mondial. Ținem să reamintim faptul că ,,Zâna” a fost infectată pentru prima dată cu coronavirus în luna septembrie a anului trecut. Fiind vaccinată însă, nu a avut o formă gravă a bolii. 

Astăzi vedeta a anunțat că se confruntă din nou cu aceeași problemă. Se află în ultima zi și a menționat faptul că nu a vrut să anunțe pe nimeni până acum. A luat această decizie tocmai pentru a nu crea panică și îngrijorare persoanelor dragi și celor care o urmăresc.

Andreea Marin: ,,Nu au fost probleme mari de depășit”

Fosta soție a lui Ștefan Bănică a povestit în cadrul unei postări că a fost infectată, din nou, cu coronavirus. Zâna a optat să pregătească supa care îi amintește de regretata sa mamă.

Instagram

Cu emoție a povestit că această supă de pui este tratament pentru suflet. Mai ales că mereu o consuma atunci când era mică și se îmbolnăvea.

„Azi e pentru mine ultima zi dintr-o nouă rundă de Covid – nu v-am spus, că nu e nevoie de îngrijorare în plus, avem cu toții destulă și eu sunt bine, nu au fost probleme mari de depășit – și am ales să fac supa mamei, pentru că mi-am amintit de ea ca de un balsam pentru mine, când eram copil bolnăvior.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament. Și așa și este, și azi cred că natura e vindecare înainte de toate. Iar dacă nu ați citit cartea „Supă de pui pentru suflet” (de fapt, e o serie semnată de autorii Jack Canfield și Mark Victor Hansen), e o bucurie pe care o recomand cu drag! Sănătate și suflet bun!”, a fost mesajul postat de Andreea Marin pe Instagram.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!