Andreea Marin și-a luat prin surprindere fanii cu o postare total neașteptată pe pagina sa de Instagram. Vedeta s-a reinfectat pentru a doua oară cu virusul care a creat panică și multe decese la nivel mondial. Ținem să reamintim faptul că ,,Zâna” a fost infectată pentru prima dată cu coronavirus în luna septembrie a anului trecut. Fiind vaccinată însă, nu a avut o formă gravă a bolii. 

Astăzi vedeta a anunțat că se confruntă din nou cu aceeași problemă. Se află în ultima zi și a menționat faptul că nu a vrut să anunțe pe nimeni până acum. A luat această decizie tocmai pentru a nu crea panică și îngrijorare persoanelor dragi și celor care o urmăresc.

Andreea Marin: ,,Nu au fost probleme mari de depășit”

Fosta soție a lui Ștefan Bănică a povestit în cadrul unei postări că a fost infectată, din nou, cu coronavirus. Zâna a optat să pregătească supa care îi amintește de regretata sa mamă.

Instagram

Cu emoție a povestit că această supă de pui este tratament pentru suflet. Mai ales că mereu o consuma atunci când era mică și se îmbolnăvea.

„Azi e pentru mine ultima zi dintr-o nouă rundă de Covid – nu v-am spus, că nu e nevoie de îngrijorare în plus, avem cu toții destulă și eu sunt bine, nu au fost probleme mari de depășit – și am ales să fac supa mamei, pentru că mi-am amintit de ea ca de un balsam pentru mine, când eram copil bolnăvior.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament. Și așa și este, și azi cred că natura e vindecare înainte de toate. Iar dacă nu ați citit cartea „Supă de pui pentru suflet” (de fapt, e o serie semnată de autorii Jack Canfield și Mark Victor Hansen), e o bucurie pe care o recomand cu drag! Sănătate și suflet bun!”, a fost mesajul postat de Andreea Marin pe Instagram.