Andreea Marin a trecut prin cea mai dificilă perioadă din viața ei.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Prezentatoarea are în spate zeci de ani de carieră, dar și sute de mii de fani care o apreciază. De-a lungul timpului, aceasta a încercat să stea cât mai departe de scandaluri și nici nu a vrut ca viața ei să fie pe primele pagini ale tabloidelor.

Fără doar și poate, Andreea Marin se numără printre cele mai puternice vedete de la noi. Fosta „Zână a Surprizelor” a primit multe palme de viață, iar fiecare lovitură a fost o lecție pentru ea. În ciuda faptului că se afișează mereu cu zâmbetul pe buze, Andreea a trecut prin câteva episoade care au făcut-o să vadă viața cu alți ochi.

O bună perioadă de timp, Andreea Marin a ales să se retragă din lumina reflectoarelor. În 2018, vedeta a trecut printr-o experiență care i-a marcat întreaga viață. Pe vremea aceea, prezentatoarea a ajuns pe mâna medicilor după ce a observat o umflătură în zona cervicală. De acolo și până la o lungă serie de analize a mai fost un singur pas.

Andreea Marin a fost suspectă de cancer. „Mi-au scos doi pumni de celule”
Instagram

Andreea Marin poate spune că a renăscut

Andreea Marin a fost suspectă de cancer și a fost supusă imediat unei intervenții. 800 de grame de tumoare i-au fost extirpate și abia acum a vorbit deschis despre asta. Emoțiile mari au fost abia după operație, când Andreea a fost nevoită să aștepte să primească rezultatele biopsiei.

„Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoare. Aveam cocoașa aceea în spate, care crescuse din senin.”

Vedeta nu a vorbit deloc până acum despre asta. După ce a primit rezultatele și a aflat că a avut o tumoră benignă, Andreea Marin și-a dat seama că sănătatea este mai importantă decât orice. Tocmai de aceea, și-a sfătuit fanii să pună mereu sănătatea pe primul loc.

„Am trecut printr-o biopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.