Andreea Mantea se afla de aproape 2 ani in Turcia, acolo unde modereaza emisiunea Puterea Dragostei. Poate va întrebați ce salariu caștiga prezentatoarea care este nevoita sa stea de atata timp departe de casa. Ei bine, trebuie sa va spunem ca, potrivit unor informatii aparute in presa, aceasta ar fi una dintre cele mai bine-platite vedete din Romania. Si nu e de mirare, daca tinem cont de audienta uriasa pe care inca o face show-ul tv.

Sezonul 2 al emisiunii Puterea Dragostei se apropie de final. Potrivit unor surse din mediul online, marea finala a show-ului prezentat de Andreea Mantea ar avea loc pe 26 iulie. Pana acum, s-au calificat in finala Ella și Livian, cei doi fiind cei mai votati concurenti ai saptamanii trecute. Mai sunt doar 4 locuri de completat. 2 sunt rezervate celui mai votat cuplu, titlu pentru care se bat Andreea Pirui&Marius și Berna&Philip. Celelalte doua locuri vor reveni celor mai votati 2 concurenti de saptamana aceasta, respectiv o fata si un baiat.

Emisiunea Puterea Dragostei se bucura de un real succes, iar banii obtinuti din publicitate pot sa concureze oricand cu cei obtinuti de ProTv pentru Românii au Talent. O echipa intreaga lucreaza la acest proiect, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Imediat dupa finala sezonul 2, fanii sunt asteptati la sezonul 3 al emisiunii indragite. Deja s-au aflat cativa din viitorii concurenti. In mediul online s-a auzit ca Andreea Oprica si Alex Bobicioiu se vor intoarce in show-ul moderat de Andreea Mantea pentru a participa la sezonul 3.

Andreea Mantea, salariu urias

Andreea Mantea este de aproape 2 ani in Turcia. Daca la inceput aceasta se intorcea aproape saptamanal in tara, alaturi de fiul sau, de la izbucnirea pandemiei acest lucru nu a mai fost posibil. Aceasta este practic izolata in Turcia, la fel ca majoritatea concurentilor. Pentru a-i alina dorul de casa, sefii turci de la Kanal D, o trateaza ca pe o regina. Bruneta ar avea unul dintre cele mai mari salarii din showbiz, potrivit unor informatii aparute in presa. Pentru efortul ei, Andreea Mantea ar fi remunerata cu suma de 20.000 de euro pe luna!