Andreea Mantea a devenit extrem de cunoscuta odata cu emisiunea Puterea Dragostei. Bruneta este prezenta zi de zi pe micile ecrane și multe femei o admira. Apare mereu impecabila, cu un machiaj fara cusur și cele mai frumoase haine, insa ce se ascunde in spatele acestei imagini? Chiar Andreea a postat mai multe imagini cu ea nemachiata, iar fanii au ramas ingroziti cand au vazut prin ce trece bruneta.

Desi acum prezentatoarea se poate lauda cu un ten impecabil, lucrurile nu au stat mereu asa. Andreea Mantea a avut probleme grave cu acneea. Chiar ea a postat imagini in care apare nemachiata. Femeia a vrut ca si alte femei sa cunoasca povestea ei. Vedeta a recunoscut ca a apelat la tot felul de metode pentru a scapa. Din pacate, fara rezultat. Ajunsese chiar sa dea si cu mir pe cosurile aparute, dar in zadar.

Andreea Mantea a vorbit despre drama ei intr-un vlog, in perioada in care a inceput sa promoveze unele produse cosmetice. Atunci a aratat imagini cu fata ei acoperita de cosuri. Bruneta nu si-a putut explica niciodata cum acelea au erupt din senin pe fata ei. Pentru ca nu mai stia ce sa faca, Andreea a apelat la machiaj. Bruneta a declarat ca ii era rusine sa iasa naturala din casa, asa ca doar dupa un strat gros de fond de ten mai scotea capul in lume.

Andreea Mantea: „Am ajuns sa-mi dau si cu mir pe fata”

„A fost o perioadă foarte grea când am avut niște probleme hormonale și din cauza aceasta mi s-a umplut efectiv fața de coșuri. Coșuri imense, dureroase, care mă mâncau, pe care îmi doream enorm să le rup, să le storc, să le ard, să le tai… orice, doar să scap de ele. Am ajuns să-mi dau și cu mir pe față. Nu că e un lucru rău, dar pur și simplu am ajuns să mă gândesc că poate există și o astfel de posibilitate…”, a povestit Andreea Mantea.