Andreea Mantea se poate lăuda cu o carieră de zeci de ani de televiziune. Bruneta a prezentat unele dintre cele mai cunoscute emisiuni și, deși nu au fost deloc puține la număr și le amintește în detaliu pe toate. Așa cum era de așteptat, debutul a fost cel mai important, iar vedeta a vorbit recent și despre acest episod.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi și nu este de mirare. Încă de la o vârstă fragedă, aceasta a luat contact cu lumea mondenă și a reușit să se impună în acest domeniu, unul deloc ușor. Imediat după apariția ei în Playboy, capitalul ei de imagine a crescut considerabil. Astfel, vedetei i-a fost mult mai ușor să participe la anumite casting-uri.

Andreea Mantea aproape că nu a ratat nicio emisiune importantă de la acea vreme. Bruneta a dat casting pentru vecina de la „Neatza cu Răzvan și Dani”,  rol pe care l-a și primit. Ulterior, a ajuns să lucreze și cu Mircea Radu la „Noaptea eroilor”. Una dintre emisiunile care i-au rămas la suflet a fost cea pe care a prezentat-o alături de Anca Serea.

Andreea Mantea a ales emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”

Nu multă lume își mai amintește, dar Andreea Mantea a fost în portofoliul vedetelor de la Kiss TV. Asta se întâmpla cu mulți ani în urmă, pe vremea când aceasta era colegă cu Anca Serea. Bruneta și soția lui Adi Sină prezentau emisiune de profil, însă Andreea nu s-a regăsit prea mult în acel format.

Abia după ce a renunțat la Kiss TV, aceasta a început adevărata ei cariera. Andreea recunoaște că a fost cea mai bună decizie a ei să participe la numeroase casting-uri. Doar așa, aceasta a putut să vadă ce proiect i se potrivește cel mai bine.

„Eram reporter la Kiss TV, eu și Anca Serea. După Kiss TV, am luat un casting la Acasă TV, într-un serial. Luasem deja și castingul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, în rolul de vecină. Serialul era câștigat deja, rolul era al meu.

Trebuia doar să semnez contractul. Aici, mai erau încă 4 fete care câștigaseră castingul, pe lângă mine. În fiecare zi, trebuia să meargă câte una dintre noi și, la finalul săptămânii, se decidea cine rămâne”, a povestit Andreea Mantea pentru click.ro.