Andreea Mantea a fost pusă pe glume de proporții! Așa cum o știe toată lumea, bruneta are un simț al umorului bine dezvoltat și nu se dă de gol atunci când e vorba de farse. Vedeta este atât de pricepută în organizarea farselor, încât oricui i se pare totul real. 

Acesta a fost și cazul Ilincăi Vandici. Andreea Mantea i-a întins o cursă de zile mari, vedetei. Evenimentul a părut atât de real, încât aceasta nu și-a dat nicio secundă seama că a picat într-o capcană. Din contră, bruneta a jucat atât de bine momentul, încât a făcut-o pe moderatoare să izbucnească în lacrimi.

Ilinca Vandici, „victima” în farsa Andreei Mantea

Prezentatoarea a promis o mulțime de surprize în emisiunea ei „Trăiri alături de Andreea Mantea”. Astfel, focoasa brunetă a adus-o în fața telespectatorilor pe nimeni alta, decât Ilinca Vandici, moderatoarea show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Însă, ipostaza nu a fost una normală, ci neobișnuită. Mantea avea să-i întindă o farsă lui Vandici. În loc s-o învețe să facă cozonac, în mod intenționat, aceasta a făcut-o să uite ingrediente esențiale în prepararea acestuia. În tot acest timp, Andreea i-a oferit indicații greșite, lucru care a dus-o pe colega ei de trust, în pragul disperării.

„De trei ore stau cu tine și m-ai învățat numai prostii(…) Învață să faci cozonac, Andreea, că habar n-ai! În loc să mă ajuti, m-ai pus numai în încurcătură! Nu mai am încredere în tine!”, i-a spus Ilinca Vandici prietenei salei.

Ilinca Vandici a picat în plasa Andreei Mantea! Bruneta i-a întins o farsă care a făcut-o să izbucnească în lacrimi
captură Kanal D

Ilinca a izbucnit în lacrimi după farsa Andreei

După ce bruneta i-a spus moderatoarei că a uitat să adauge ingrediente esențiale în compoziția cozonacului, Ilinca s-a revoltat și mai tare. Prezentatoarea a adunat o mulțime de nervi și frustrări, deoarece pentru ea era foarte important să învețe să facă cozonaci. Ulterior, Andreea i-a recunoscut că a fost o farsă.

„Ce mă enervezi! Nu e prima oară când faci asta cu mine, iar eu ca proasta pun botul. Aveam senzația că ești de la balamuc. Mi-ai spus să legăn sticla de lapte! Superbă ești! Am zis că se întâmplă ceva cu Andreea, mi-ai părut super dubioasă de la început.”, i-a spus plângând Ilinca, Andreei Mantea.