Andreea Ibacka a avut nevoie de mult curaj pentru a face asta.

Andreea Ibacka are o relație specială cu fanii ei. De când a devenit mămică, aceasta împărtășește totul cu comunitatea ei din online. Cei care o urmăresc credeau că știu totul despre ea, dar se pare că s-au înșelat. Până mai de curând, vedeta a ținut secret unul dintre cele mai sensibile subiecte pentru o femeie.

Andreea Ibacka este mereu cu zâmbetul pe buze. Aceasta îi molipsește pe toți cu energia ei bună și aproape că nu este zi în care să nu fie binedispusă. Ei bine, în spatele zâmbetului larg, soția lui Cabral a ascuns mult timp o adevărată dramă. Actrița a fost suspectă de cancer și nu a vorbit despre asta decât acum, când a simțit că are suficientă tărie pentru a face o serie de declarații sfâșietoare.

Mai bine de un an, Andreea Ibacka a trăit zi de zi cu spaima și cu suspiciunea că are cancer la sân. Vedeta nu știa cum să primească o astfel de veste și se aștepta la ce e mai rău. Așa cum era de așteptat, grijile cele mai multe și le-a făcut pentru familia sa. Actrița se gândea cum o să le dea vestea celor dragi și cum să-i pregătească pentru ce este mai rău.

Andreea Ibacka, suspectă de cancer la sân. „N-am mai vorbit public despre acest subiect”
Social media

Andreea Ibacka: „Biopsia mi-a infirmat temerile”

Soția lui Cabral a umblat luni la rând la cei mai buni medici și bine a făcut! După o serie lungă de controale amănunțite, vedeta a aflat că nu a fost vorba de nimic de natură canceroasă. În acel moment, a simțit cum i se ia o piatră de pe inimă și cum poate să trăiască liniștită, din nou.

Odată cu acel episod, Andreea Ibacka s-a responsabilizat mult mai mult. Vedeta merge periodic la controale pentru că mai bine previne, decât să trateze. Și cum majoritatea urmăritoarelor ei sunt femei, același lucru le sfătuiește și pe ele.

„Nu am mai vorbit public pe acest subiect, deși înăuntrul meu a fost furtună și aș fi simțit uneori nevoia să urlu. Am avut norocul de a ajunge pe mâinile celor mai buni specialiști. M-am și operat (vreo 20 oameni mi-au fost alături la spital atunci când m-am trezit). Biopsia a infirmat temerile. Sunt foarte norocoasă, iar de atunci am rămas cu un obicei excelent. Prevenția e nelipsită”, a declarat Andreea pentru fanatik.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.