Andreea Ibacka și familia ei au trecut prin momente tragice în Republica Dominicană. Uraganul Fiona i-a lăsat fără electricitate și nu au putut să părăsească locuința timp de câteva zile. 

Andreea Ibacka alături de copii, Namiko și Tiago au mers în Republica Dominicană, unde Cabral filma pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici.” Deși ei au dorit să petreacă timp împreună după filmări, așteptările nu au fost la fel ca realitatea.

CITEȘTE ȘI: Cabral, declarație impresionantă de dragoste pentru Andreea Ibacka! Ce i-a transmis din Republica Dominicană

Mai multe furtuni le-au dat de cap, iar Uraganul Fiona a devastat totul în jur. În momentul în care s-a anunțat furtuna tropicală, ei erau la 100 de km de locul cu pricina, unde au și rămas. Izolarea a fost destul de grea, mai ales că au rămas și fără electricitate două zile.

Pentru că totul devenise serios și nu era o glumă, Andreea Ibacka și Cabral au făcut pregătiri pentru aceste zile care se anunțau aprige. Au făcut cumpărături, au improvizat un adăpost în casă într-un loc cât mai ferit, au acoperit geamurile cu saltele mari și voluminoase.

Totodată, și-au încărcat toate electronicele, au dat jos de pe pereți obiectele grele cum ar fi televizoarele și oglinzile și au strâns de afară lucrurile grele.

Andreea Ibacka a postat pe Instagram câteva filmări din acea zonă. Arată cum a decurs pregătirea, dar și ploile torențiale care au urmat în acele zile.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Andreea Ibacka: „Noi am fost norocoși”

În acest timp, în România s-a anunțat că vremea nu ar fi favorabilă în Republica Dominicană. Actrița și familia ei au trăit momente de coșmar. Uraganul Fiona, de gradul al doilea, a trecut la doar 18 km de unde erau ei cazați.

Ceea ce s-a întâmplat a fost tragic, tiglele au fost smulse de pe acoperișuri, copacii au căzut și multe geamuri s-au spart. Pe lângă toate acestea, micuța Nemiko a făcut febră și a avut nevoie de îngrijiri speciale.

„FIONA a ajuns în zona noastră cu vânt de 150 km/ h și o ploaie torențială interminabilă, într-o noapte în care – jur – nu am închis un ochi, am auzit nenumărate geamuri sparte, țigle smulse una după alta de pe casă și trântite de pământ, mi-am imaginat încontinuu cum va zbura acoperișul și cum trebuie să fugim cu copiii într-un alt adăpost. Iar vântul… efectiv nu vă pot descrie cum se auzea.

Și Namiko făcea febră în timpul acesta, bonus. Dar noi am fost norocoși. În resort urmările au fost puține, ușoare, construcțiile sunt solide, copacii plantați la distanță, casele depărtate, obiecte exterioare puține. În oraș a fost JALE!”, a scris Andreea Ibacka pe rețelele de socializare.