Andreea Esca nu are nevoie de prea multe introduceri. De ani de zile, jurnalista se află la pupitrul știrilor de la PRO TV, iar cariera ei este un reper pentru mulți. Acum, Andreea a decis că este timpul pentru o schimbare și deja a făcut primii pași în această direcție.

Andreea Esca este un nume puternic nu doar în lumea jurnaliștilor, ci și în lumea mondenă. Este foarte bine cunoscut faptul că vedeta se implică în multe proiecte care ies din aria domeniului său. Soția lui Alexandre Eram nu și-a impus niciodată limite și, tocmai din acest motiv, se poate lăuda doar cu reușite.

Andreea Esca vrea să fie o sursă de inspirație pentru câți mai mulți oameni, iar cel mai recent proiect este o dovadă putenică. Jurnalista i s-a alăturat lui Smiley și vor fi amândoi actori într-un film produs de Pavel Bartoș. Cei doi sunt foarte buni prieteni, așa că nu aveau cum să îl refuze pe Bartoș, mai ales că este o adevărată provocare pentru toți.

Andreea Esca și Smiley, împreună în același proiect. Ce a convins-o pe vedetă să renunțe la pupitrul știrilor de la PRO TV
Instagram

Andreea Esca, actriță în filmul produs de Pavel Bartoș

Pelicula se va lansa la începutul anului viitor, iar Pavel este foarte nerăbdător. Actorul speră ca rezultatul să se ridice la nivelul așteptărilor publicului. Pentru primul film produs de el, Bartoș a lucrat cu nume grele din industria cinematografică. Anghel Damian l-a ajutat cu scenariu, iar Jesus del Cerro a fosr regizorul.

„Este o comedie romantică în care se va regăsi toată lumea. Un om simplu care pleacă în căutarea iubirii, a dragostei ideale: fata de pe afiș. Și trece prin tot felul de situații, care mai de care, mai hilare, emoționante.

Se va termina într-un mod total imprevizibil. Tocmai din acest motiv, vă las să vedeți, adică vă aștept la cinematografe începând cu februarie, 2023”, a declarat cu mândrie Pavel Bartoș despre pelicula „Ramon”.