Andreea Esca este una dintre cele mai celebre prezentatoare de știri de la noi care se poate lăuda fără îndoială cu cea  mai longevivă carieră în cadrul trustului Pro Tv. De-a lungul timpului, salariul artistei a fost discutat în presă. Însă în cele din urmă, după o mulțime de zvonuri și presupuneri, acesta a rămas confidențial. 

Cu toate acestea, Andi Moisescu, cunoscutul jurat de la „Românii au talent” a oferit câteva detalii inedite despre veniturile știristei. Vedeta a deschis subiectul într-o notă glumeață și a continuat cu o atitudine la fel de haioasă.

Andi Moisescu, despre salariul Andreei Esca

Juratul show-ului de talente a sugerat că Andreea Esca ar avea un salariu consistent. Întrucât își poate permite orice. Într-o notă umoristică, Andi a spus că probabil știrista nu știe exact câți bani câștigă. Însă, acest lucru nici nu ar fi important. Glumele s-au ținut lanț în discuție, iar prezentatorul a făcut aceste afirmații în spirit de glumă.

„Andreea Esca nu-și cunoaște nici salariul. Ea nu știe, nici cât e salariul și nici cât plătește. Ea plătește cu cardul, dar fără să se uite. Nu îndrăznește. Îi zice, „E ok, introduceți PIN-ul”, și tot cu ochii închiși o face”, a spus Andi Moisescu, citat de Fanatik, într-un interviu din emisiunea „La Măruță.”

Andi Moisescu face „mișto” de Andreea Esca. Ce spune juratul de la „Românii au talent” despre salariul știristei
Europafm

Andreea Esca își permite să-și achiziționeze orice tip de ținute

Moderatorul Tv a mai adăugat faptul că Esca poate purta oricând orice ținută își dorește. Asta pentru că arată foarte bine, indiferent de ce ar alege să pună pe ea. Lucru pe care l-a menționat și jurnalista.

„Dacă îmi place ceva foarte mult, nu are nicio importanță. Mă uit doar așa, ca să mă uit. Oricum o să-l iau. N-am nicio idee cât am dat cel mai mult”, a declarat Andreea Esca, într-un interviu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.