Andree Bănică este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Ea este foarte activă pe rețelele de socializare și mai mereu împărtășește cu fanii momentele importante din viața ei. La cei 44 de ani ai săi, vedeta se mândrește cu felul în care arată. Însă, fanii au fost luați prin surprindere atunci când s-a afișat fără strop de machiaj pe față. Iată ce reacție au avut aceștia.

La cei 44 de ani ai săi, Andreea Bănică arată formidabil. Ea nu se ferește niciodată să-și arate naturalețea și iese afară de multe ori nemachiată. Recent, vedeta a făcut un tutorial de make-up pentru fanii săi. Însă, se pare că la începutul filmulețului vedeta apare fără pic de machiaj. Fanii au observat și au început imediat să comenteze.

social media

CITEȘTE ȘI: Cum își întreține Andreea Bănică silueta. Cântăreața are un obicei de la care nu se abate

Fanii au reacționat la poza vedetei

Andreea Bănică s-a filmat recent fără pic de machiaj și a urcat filmulețul pe rețelele de socializare. Artista are mai multe pete pe ten din cauza factorilor de protecție pe care i-a folosit pe timpul verii. Așadar, ea a dorit să le arate, mai mult fanelor, câteva trucuri pentru a ascunde imprefecțiunile de la nivelul feței.

Așadar, artista nu a mai stat pe gânduri și s-a filmat făcând un tutorial de make-up în care arată cum se machiază.

„Gata si tutorialul de machiaj pe care mi l-ati cerut! Aceasta vara ne-a dat batai de cap iar eu am iesit din ea patata toata cu toti factorii de protectie folositi ?
Tenul meu nu este perfect , am pistrui si pete insa cu un machiaj bun arata WOW!”,
a scris Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Desigur, fanii nu au putut trece cu vederea filmulețul pe care artista l-a făcut. Așadar, aceștia au venit cu comentarii care mai de care și replici acide la adresa ei.

„Ești o frumusețe Andreea! Zici ca ești aproape vie!”, „Face miracol machiajul”, „Ești superbă, Andreea, dar sprâncenele alea îți strică toată fața (nu e răutate sau frustrare). Sprâncenele care se fac acum sunt oribile, pentru gustul meu.„, „Doamne! Fără machiaj ești horror!”, au fost câteva dintre reacțiile internauților.