Andreea Bănică are multă grijă de ea și consumă ceai zilnic.

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute vedete din țară. Aceasta are o talie de invidiat la vârsta sa și are câteva trucuri la care apelează pentru acest rezultat. 

Andreea Bănică are mereu grijă de felul în care se prezintă, iar, pe lângă ținutele sale impecabile, nici corpul să nu este neglijat. La 44 de ani, artista poate concursa la silueta cu fiica ei, Sofia. Aceasta este prezentă pe rețelele de socializare unde postează în mod frecvent.

Cântăreața a împărtășit modul în care reușește să își păstreze silueta. Pe lângă timpul petrecut la sală, ea consumă ceai în fiecare dimineață. Veroslim este responsabil pentru Andreea Bănică, după spusele sale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)

„Aceleași obiceiuri pentru mine! O nouă zi cu un început energizant și sănătos că până la urmă despre asta este vorba. Ghidează-te după principii sănătoase și vei fi mulțumită cu tine.”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Pe lângă ceaiul pe care îl consumă zilnic, aceasta face sport, are grijă de alimentația sa și apelează la diverse tratamente. Nu vă gândiți că este vreo problemă, ci doar tratamente de înfrumusețare și îngrijire corporală. Nici masajele nu sunt uitate de aici și le face în mod frecvent.

Masajul modelează corpul, ajută la reducerea celulitei, elimină toxinele și apa în exces. Alimentația sa este una cât mai curată, renunțând la dulciuri, dar și la mâncarea prăjită și procesată.

În trecut, când a avut nevoie să slăbească câteva kilograme, Andreea Bănică imediat s-a conformat. Greutatea în plus parcă s-a topit având un stil de viață sănătos, unde consuma mulți nutrienți și făcea sport din plin.

„Pentru celulită există sport, alimentație sănătoasă fără dulciuri și prăjeli și tratamente corporale. Toate acestea se fac împreună pentru rezultate bune!”, a scris Andreea Bănică în mediul online.

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.