Deși pare greu de crezut, Andreea Bănică are rețeta perfectă pentru ca un bărbat să râmână fidel toată viața.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi. Chiar și după atâția ani, flacăra iubirii dintre cei doi este mai intensă ca niciodată. Artista pare că a găsit rețeta fericirii, iar acum, a împărțit-o și cu fanii ei.

Andreea Bănică se poate considera o norocoasă. Artistei i-a mers mereu bine, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Blondina este chiar o excepția de la regula care spune să nu îmbini niciodată planul familial cu munca. Lucian îi este și soț și impresar și pare că lucrurile merg extraordinar între ei.

Andreea Bănică a demonstrat că orice este posibil dacă îți dorești cu adevărat. Vedeta a vrut să fie iubită cu adevărat, iar bărbatul de lângă ea să o susțină în tot ceea ce face. Toate calități pe care și le-a dorit de la partenerul ei le-a regăsit la Lucian. Lucian este prima iubire a artistei și, după cum știe toată lumea, soțul ei.

Andreea Bănică, declarații despre mariajul cu Lucian. Cum de nu a fost niciodată înșelată de soțul ei
Instagram

Andreea Bănică: „Femeile să fie așa cum își doresc bărbații lor”

Cei doi au știut cum să își gestioneze relația, astfel încât să nu existe niciodată certuri majore. Lucian a ales să se ocupe de soția lui și pe plan profesional. Andreea este mai împăcată ca niciodată datorită acestui fapt. Artista știe că Lucian vrea tot ce este mai bun pentru ea, iar pentru asta îi este recunoscătoare.

Mulți dintre cei care o urmăresc pe Andreea Bănică s-au întrebat cum de mariajul ei a rezistat de-a lungul timpului. Vedeta a povestit că a trecut și ea prin situații tensionate, dar nimeni și nimic nu a putut învinge dragostea dintre ea și Lucian.

La un moment dat, Andreea a vorbit despre rețeta fericirii, în cazul ei. Vedeta susține cu mândrie că Lucian nu a înșelat-o niciodată. Iar asta pentru că artista a știu cum să se lase modelată de către el. Blondina susține că, atâta timp cât un bărbat are ce-i trebuie acasă, nu caută nimic în alte părți.

„Mi se pare normal să îi ofer tot ceea ce am eu mai bun. El m-a modelat. El m-a făcut să fiu așa cum își dorește el și cum îi place lui să fiu. De aceea am și sfătuit femeile să fie așa cum își doresc bărbații lor să fie. Pentru ca bărbatul să nu caute în altă parte altceva.”

@adykapone #adykapone #citatedeviatacuadykapone #viralforyoupageadykapone #lectiideviatacuadykapone #tiktokromaniaadykapone #videoadykapone #fyadykapone #romaniaadykapone #foryouadykapone #adykapone28 ♬ sunet original – Ady Kapone

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.