Andreea Bănică a făcut furori într-o rochie care i-a pus formele în evidență.

Fără doar și poate, Andreea Bănică se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi, iar de curând, a făcut furori pe Instagram, într-o ținută neagră. Blondina nu a ezitat să își surprindă fanii din mediul online, așa cum s-a întâmplat și acum. 

Ținuta care i-a pus în valoare silueta Andreei Bănică

Andreea Bănică este extrem de activă în mediul online și mereu reușește să își surprindă fanii. De această dată, artista a optat pentru o ținută neagră, cu un decolteu adânc și cu o crăpătură pe picior, iar ipostaza sexy i-a pus pe jar pe internauți. Nici nu ai spune că este mama a doi copii.

De-a lungul timpului, s-a speculat faptul că artista ar fi trecut prin cabinetul medicului estetician. Andreea Bănică mărturisea în urmă cu ceva timp că nu și-a dorit să apeleze la operații estetice.

Andreea Bănică, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! A îmbrăcat cea mai sexy rochie și a făcut ravagii. FOTO
Instagram

Artista povestea faptul că a învățat să se accepte așa cum este. În adolescență, avea câteva complexe pe care a încercat să le rezolve.

Unele dintre ele aveau legătură cu degetele mici de la mâini, dar în urma operației, nu s-a putut bucura de rezultatul dorit. Printre intervențiile suferite se numără și scoaterea aluniței de pe față, în urmă cu un an, pentru a nu se ajunge la complicații.

„Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră, ca să vă arăt că n-am nimic. Am doar o apendicită, două cezariene și degetele mici de la mâini strâmbe.

Am încercat la 16 ani să le îndrept, dar operația n-a reușit. De ce, dacă cineva arată bine, trebuie să te gândești imediat că s-a operat? N-am silicoane în sâni, n-am în fese, nu mi-am operat nasul”, a dezvăluit cântăreața pentru click.ro.

Tot atunci, vedeta povestea că frecventează clinicile de înfrumusețare și își face tratamente corporale, pentru a se menține în formă.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.