Andreea Bălan a acceptat, anul trecut, una dintre cele mai mari provocări din viața ei.

Artista a plecat pe „Drumul Aurului” împreună cu buna ei prietenă, Andreea Antonescu. Cele două și-au făcut planul de acasă și au estimat că nu vor sta mai mult de 4 etape. Ei bine, se pare că s-au înșelat și au ajuns să joace și marea finală.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au format una dintre cele mai de temut echipe din „America Express”. Cele două artiste au băgat spaima în colegii lor care nu au înțeles niciodată cum de ajungeau mereu primele și le luau fața. Artistele au tras din greu la toate probele și, deși Andreea Bălan a fost acuzată de multe ori că trișează, asta nu a împiedicat-o să meargă mai departe.

Aseară, așa cum și-au dorit ele, marea finală au jucat-o contra băieților Nelu Cortea și Cătălin Bordea. Nu a fost deloc o finală ușoară, iar mult timp, cele două echipe și-au suflat în ceafă. Însă, așa cum se știe, deja, în „America Express” orice este posibil, iar secundele contează mai mult ca niciodată.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au dat tot ce au avut mai bun și au sperat până în ultima clipă că ele vor fi câștigătoarele. Probele din finala de aseară i-a purtat într-un carusel de emoții și trăiri, iar telefonul primit de la familie a fost doza de energie de care aveau nevoie.

Andreea Bălan știe să piardă. Ce mesaj le-a transmis artista câștigătorilor „America Express”
social media

Andreea Bălan a ajuns acolo unde și-a dorit

Din păcate, artistele nu au reușit să ajungă primele la Irina și să deschidă cufărul care ascundea marea comoară. Așa cum a spus și aseară. Andreea Bălan râdea cu ochi, dar cu celălalt plângea. Artista s-a bucurat foarte mult pentru că a jucat finala cu Bordea și Cortea.

În schimb, s-ar fi bucurat mult mai tare dacă ar fi fost ea marea câștigătoare. Însă, acum, cu trofeul în posesia lui Nelu și a lui Bodea, Andreea Bălan nu are decât să se mulțumească cu faptul că a ajuns în finală.

„Felicitări @bordeacatalin & @nelucortea! Cei mai buni au câștigat și cele mai ambițioase perechi au fost în finală. Ne bucurăm pentru locul 2 și noi două la 49 de kg am luptat cot la cot cu niste bărbați puternici. A fost o experiență unică pe care nu o voi uita niciodată! Sunt mândră mine nimic nu m-a doborât în această viață. Că sunt ambițioasă și de fier atunci când trebuie muncesc și obțin ceea ce îmi doresc, sau un loc pe podium.

Totodată, această forță a mea, vine dintr-o sensibilitate profundă și aparte pe care o simțiți în piesele mele și putini o văd în realitate. Așa sunt eu și așa am reușit în viață. Mulțumesc vieții pentru lecții. Am învățat din ele.”