Andreea Bălan poate sta liniștită pentru că are cine să-i calce pe urme.

Andreea Bălan este cea mai fericită atunci când are alături de ea pe cele două fiice ale sale. Artista este extrem de protectivă cu micuțele și vrea să le țină cât mai departe de lumea mondenă. Se rezumă la expunerea lor doar în mediul online, însă, de data asta, a simțit că fanii merită mai mult.

Andreea Bălan trăiește pe Ella și Clara, fetițele ei. Artista nu își imaginează o zi în care să nu le face cele mai fericite pe micuțele ei. De când le-a născut și până în prezent, jurata de la „Te cunosc de undeva” s-a asigurat că le oferă totul și că nu le lipsește nimic. Și pentru că ea nu a avut copilărie din cauza proiectului Andre, vrea ca fiicele ei să treacă prin aceleiași episoade.

Andreea Bălan știe că viața în lumea mondenă nu este deloc una ușoară. Tocmai din acest motiv vrea să le scutească pe fetele ei de asta. Totuși, există momente în care simte că este timpul și pentru excepții, iar unul dintre ele a fost chiar recent, la concertul Iulianei Beregoi.

Andreea Bălan, pentru prima dată cu fetițele pe scenă. „Sunt foarte fericită” VIDEO
social media

Andreea Bălan, o mămică mândră

Andreea Bălan și artista de peste Prut au colaborat în urmă cu ceva timp pentru un remake la piesa „Moșule, ce tânăr ești” și de atunci au rămas în relații bune. Tocmai de aceea, cele două au urcat împreună pe scenă și au creat un moment de senzație.

De departe, a fost cea mai emoționantă prestație a Andreei, mai ales că pe scenă au urcat Ella și Clara. A fost pentru prima dată când artista a urcat în formula completă, alături de cele mai drago ființe din viața ei. Emoțiile au fost la cote maxime, iar asta s-a văzut pe chipul Andreei. Ba mai mult, artista a scris și câteva cuvinte despre cum a fost întreaga experiență pentru ea.

@andreeabalan Ella si Clara prima zi pe scena cu @iulianaberegoi ♬ original sound – Andreea Balan

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.