Află unde vrea să-și cumpere Andreea Bălan un apartament.

Andreea Bălan se gândește foarte serios să-și achiziționeze un apartament. Locuința nu va fi pe plaiurile mioritice, ci tocmai în Emiratele Arabe.

Andreea a analizat până acum mai multe ofere pentru a alege cea mai bună variantă pentru ea. Totuși, vedeta optează pentru un apartament cu două camere, întrucât, cu cât numărul de camere este mai mare, cua tât și prețul este mai piperat.

Costul unui astfel de imobil s-ar ridica la suma de 300.000 de euro. De asemenea, există și varianta ca vedeta să cumpere acest apartament în rate și să achite întreaga sumă în termen de doi ani de zile.

CITEȘTE ȘI – Andreea Bălan, amănunte din reality show-ul „America Express”. Artista a fost la un pas de a renunța

Andreea Bălan: „Vreau să aleg ceva potrivit și accesibil ”

Colaj Substantial

„Am fost la tot felul de vizionări și vreau să aleg ceva potrivit și accesibil în același timp. Un apartament cu două camere, deoarece dacă depășim două camere devine din ce în ce mai scump.” a spus artista, conform site-ului Impact.ro

Andreea Bălan se gândește ca, în momentul în care nu locuiește în Dubai să închirieze apartamentul. Nu se va ocupa ea de acest lucru, ci va închiria o firmă în acest sens.

„Acest apartament poți să-l iei și îl închiriezi când nu ești acolo. Este o investiție bună, pentru că aici, în România, mai am deja un apartament, am și casa și vreau acum să mai fac o investiție. Și m-am gândit în Dubai, e mai potrivit, pentru că ai mai mulți bani din chirie. Poți să transformi apartamentul într-o reședință de vacanță, îl dai la o agenție și ei ți-l închiriază când tu nu ești acolo, iar apoi când vrei să vii în vacanță nu e nicio problemă.” a mai spus Andreea Bălan pentru sursa citată anterior

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.