Află care este motivul din spatele dorinței Andreei Bălan de a renunța la emisiunea „America Express”.

De mai bine de două luni, Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au întors de la filmările unuia dintre cele mai dure reality show-uri existente la noi în țară. Acestea se numără printre concurentele noului sezon al emisiunii „America Express” ce va fi difuzată la începutul anului viitor.

Într-un interviu pe care l-a acordat unei televiziuni, Andreea Bălan nu s-a ferit să recunoască faptul că a fost la un pas de a renunța la parcursul său competițional în cadrul acestei emisiunii. În cazul artistei, dorul de cele două fiice ale sale au făcut-o să se consume cel mai mult.

Andreea Bălan: „La un moment dat voiam să venim acasă”

CITEȘTE ȘI – Cum a reușit Andreea Bălan să depășească cele mai grele momente din viața sa: „Nu m-am afișat mereu zâmbitoare..”

Sursa: Colaj Substanțial

„A fost foarte greu, dar emisiunea este oricum foarte grea. Pentru mine, cel mai greu a fost dorul de fete. M-a omorât efectiv, și la un moment dat voiam să venim acasă, să mă întorc la fete, dar am rezistat eroic. Prima etapă e cea mai grea.
Când te lovește faptul că nu ai bani, că nu mai ai carduri, nu mai ai nimic, și te bazezi pe ajutorul oamenilor, și oamenii te pot refuza.” a declarat Andreea Bălan la Antena Stars

În același timp, Andreea Bălan a mărturisit că nu va mai sta atât de mult departe de fetele sale, „America Express” fiind singurul proiect de acest gen la care a acceptat să mai participe.

„Niciodată nu cred că o să mai stau atât de mult departe de ele. Acum am ales să plec, deoarece am considerat că ele fiind micuțe nu au noțiunea timpului. Ele nu știu ce înseamnă o săptămână sau o lună și pentru copiii foarte mici, timpul trece altfel. Se joacă, uită, dar cu cât cresc, cu atât ei știu că mami a plecat o lună, două, trei și mi-am spus că nu o să mai fac.

Pot să fac asta doar acum când sunt mici. Mai târziu nu o să mai fac și nici nu am de ce. Acum am fost în forță și mental și fizic ca să pot să duc o astfel de experiență. În alt reality show nu aș merge niciodată. Este singurul reality show pe care l-am acceptat, pentru că mi-au plăcut țările în care am fost: Mexic, Guatemala și Columbia.” a mai spus Andreea Bălan pentru ego.ro

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.