Andreea Bălan a vorbit despre cum a reușit să facă față celor mai grele perioade ale vieții sale.

De-a lungul vieții sale, Andreea Bălan s-a confruntat cu fel și fel de probleme, fie ele personale, fie sentimentale. A fost înșelată, s-a aflat la un pas de a-și pierde viața și a trecut printr-un proces de divorț. Ori de câte ori s-a confruntat cu vreo problemă, Andreea Bălan nu a mimat fericirea, ci s-a afișat în fața publicului cu suferințele și vulnerabilitățile sale.

În urmă cu câțiva ani, Andreea Bălan a fost înșelată de Keo, cel cu care a format un cuplu timp de opt ani de zile. În anul 2019, cântăreața a fost la un pas de moarte în momentul în care a adus-o pe lume pe cea de a doua sa fiică. Un an mai târziu, artista a divorțat de George Burcea.

„Eu nu îmi îngrop suferințele..”

Sursa: Social media

„Nu m-am afişat mereu zâmbitoare. Când am avut stopul cardiac, m-am arătat din spital, de la terapie intensivă. Când am fost înșelată, am plâns. Când am divorțat am apărut tristă la TV. Pe vlogul meu sunt episoade în care am vorbit și despre momentele mai puțin plăcute.

Mie mi se pare că am fost destul de deschisă cu publicul. Eu nu îmi îngrop suferinţele, ci le trăiesc intens atunci când sunt. Apoi, mă eliberez de ele şi renasc mai puternică de fiecare dată.” a declarat Andreea Bălan pentru Viva!

În ultimii ani, artista a trecut printr-un proces de maturizare, declarând că cele mai multe schimbări s-au produs din momentul în care a făcut stop cardiac. Acela a fost momentul declanșator, iar de atunci Andreea  Bălan a devenit o persoană mai spirituală.

„Da, mai ales de la stopul cardiac până în prezent au avut loc schimbări majore, din toate punctele de vedere. Acela a fost punctul în care schimbarea mea a început, iar în ultimul an a fost foarte evidentă, devenind o persoană spirituală şi înţelegând de ce suntem aici şi de ce mi s-au întâmplat anumite situații.” a mai spus artista pentru sursa citată

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.